Facebook Pixel «Ήρθα για τον κόσμο»
| 2011-02-11 22:02:00

«Ήρθα για τον κόσμο»

«Ήρθα για τον κόσμο»

Η ατμόσφαιρα της Τούμπας και ο κόσμος έφεραν τον Αραούχο Έτο στον ΠΑΟΚ, όπως υποστήριξε ο Βραζιλιάνος μέσος σε συνέντευξη του στη NOVA.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

Για τον λόγο που επέλεξε να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από δύο ακόμα ομάδες, αλλά εγώ προτίμησα από την πρώτη στιγμή να παίξω σε αυτή την ομάδα, αφού ειδικά στο πρώτο ματς που τον είχα αντιμετωπίσει με την Ντιναμό, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος και ο τρόπος που στήριζε την ομάδα ήταν εντυπωσιακός. Γι' αυτό και ήθελα να έρθω και να φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για την πρώτη εντύπωση από την Τούμπα: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα έλεγα. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάρα πολύ και προσπάθησαν για τη νίκη, αλλά τελικά μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Αν και κάναμε καλό παιχνίδι, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πάρουμε το ματς. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Αυτοί αποτελούν, άλλωστε έναν απ' τους λόγους που βρίσκομαι εδώ και θέλω πάρα πολύ, βοηθώντας την ομάδα, να δώσω χαρά σ' αυτούς. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές».

Για την πρώτη φορά που γνώρισε την Τούμπα, ως αντίπαλος, με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση απ' τον ΠΑΟΚ είναι ότι πρόκειται για ομάδα η οποία από τη μία δεν βάζει εύκολα γκολ, αλλά απ' την άλλη δύσκολα δέχεται γκολ. Στο δεύτερο παιχνίδι με την πρώην ομάδα μου μας είχε δυσκολέψει πάρα πολύ, γι αυτό και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τους στόχους του: «Ξέρω που έχω έρθει. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα με κόσμο που δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Γι' αυτό ήρθα, για να δουλέψω σκληρά, ώστε να καταφέρω να ενσωματωθώ στο σύνολο. Σ' αυτό το πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δεν έχει σημασία αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας, αφού ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και παίζει πάντα μόνο για τη νίκη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags