Facebook Pixel Ανασφαλής ο Σισέ, λόγω διοικητικής αστάθειας
| 2011-02-12 00:01:00

Ανασφαλής ο Σισέ, λόγω διοικητικής αστάθειας

Ανασφαλής ο Σισέ, λόγω διοικητικής αστάθειας

Μήπως πρέπει να καλμάρουν όλοι με τον Σισέ; Το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάιο και μέχρι τότε έχει ο θεός. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή στον Παναθηναϊκό οι ισορροπίες αλλάζουν κάθε… ώρα.

Αυτή τη στιγμή στο πράσινο στρατόπεδο όντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την διοικητική αστάθεια, τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται από το καλοκαίρι και την οικονομική δυσπραγία. Και ο Σισέ αισθάνεται ανασφάλεια.

Επειδή, όμως, ο Γάλλος φαίνεται να έχει δεθεί με την πράσινη φανέλα, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τους προσεχείς μήνες. Περίμενε κάποιος πριν από έξι μήνες κι έναν χρόνο ότι θα φύγει ο Πατέρας, θα ξαναγυρίσει, θα δώσει τις μετοχές του ο Βαρδινογιάννης, θα αποστασιοποιηθεί ο Βγενόπουλος και θα γίνει όλο αυτό το αλαλούμ; Όχι. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τέτοιες ραγδαίες εξελίξεις διαρκείας.

Από το να συζητάνε όλοι, λοιπόν, και να γράφουν κάθε μέρα τα πρωτοσέλιδα αν θα φύγει ή αν θα μείνει ο Σισέ και τι πρέπει να γίνει για να μείνει ή πού θα πάει αν θα φύγει, ας σταματήσει για λίγο αυτή η κουβέντα επειδή στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί τον Μάιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σισέ έμεινε τον Ιανουάριο και στο τέλος της σεζόν θα ξυρίσουν τον γαμπρό.

Και μέχρι τότε πιθανόν ο Παναθηναϊκός να έχει σταθεροποιηθεί στα διοικητικά του και κυρίως στα οικονομικά του, για να υπάρχει φως στο τούνελ ώστε να ξαναγίνουν οι πράσινοι ισχυροί, αλλά ίσως και να υπάρχουν ακόμα πιο αρνητικές εξελίξεις και να μην κρατιέται με τίποτα ο Γάλλος. Θα φανεί η κατάσταση...

Μέχρι τότε, λοιπόν, όλη αυτή η παραφιλολογία δεν βγάζει πουθενά. Δηλώσεις, ρεπορτάζ, πρωτοσέλιδα, δημοσιεύματα από το εξωτερικό κι ένα χάος. Και οι πρώτοι που θα έπρεπε να κόψουν τον βήχα σε όλα αυτά είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Να κοιτάξουν, δηλαδή, πώς να ηρεμήσει ο ήδη εκνευρισμένος Σισέ για να παίξει την μπαλίτσα του μέχρι το τέλος της περιόδου και ύστερα βλέπουνε τι κάνουνε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags