Facebook Pixel ''Ο Κωστένογλου θα αποφασίσει''
| 2012-03-31 20:51:00

''Ο Κωστένογλου θα αποφασίσει''

''Ο Κωστένογλου θα αποφασίσει''

Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη στον αγώνα της ΑΕΚ με την Κέρκυρα δήλωσε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός λόγω της απουσίας των Δέλλα-Μανωλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού στόπερ στη Nova:

-Ένα εκτός έδρας ακόμα παιχνίδι με την ομάδα να έχει πολλές απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Περιμένεις μία ευκαιρία;

«Αυτό είναι θέμα προπονητή. Όποιον θεωρήσει πιο έτοιμο αυτόν θα βάλει. Εγώ δουλεύω στις προπονήσεις αλλά εκείνος θα πάρει την απόφαση».

-Είχες αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ιατρικά είσαι έτοιμος;

«Ιατρικά είμαι έτοιμος. Έχω κάνει και την ενδυνάμωσή μου, ένα πρόγραμμα, πολύ δυνατό με τους γυμναστές και δόξα τω Θεώ είμαι μια χαρά».

-Η ομάδα είναι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό;

«Η ομάδα είναι έτοιμη για κάθε ματς. Είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι και για αυτό δουλεύουμε σε κάθε ματς».

-Ενώ η ομάδα κάνει ευκαιρίες, παίζει ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να πετύχει γκολ. Το έχετε εντοπίσει και εσείς αυτό το πρόβλημα;

«Αυτό του δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση. Στην μπάλα όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το απέδειξε και στο προηγούμενο ματς και αυτή τη δουλειά θα συνεχίσει να κάνει».

-Πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι μια ευκαιρία και για σένα και για όλα τα νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ του χρόνου θα βασιστεί σε νέα παιδιά;

«Αυτό είναι θέμα προπονητή. Η δουλειά και για μας τους νεαρότερους, αλλά και για όλους τους παίκτες, είναι η ίδια. Σίγουρα βελτιωνόμαστε βδομάδα με τη βδομάδα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητού για το ποιος θα παίξει και ποιος θα μείνει έξω. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε και να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags