12/02/11 - 00:26

Χαμός για τα «μαγικά χαρτάκια»

Κατάμεστο θα είναι το «AEL FC ARENA», αφού μεγάλη είναι η ζήτηση, που παρουσιάζουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Χαμός για τα «μαγικά χαρτάκια»
35.696views 0shares

Παροξυσμός επικρατεί στην Λάρισα για την απόκτηση ενός εισιτηρίου που θα τους εξασφαλίσει μία θέση στο «AEL FC ARENA» το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν αναμενόμενο αυτό που συνέβη με τα εισιτήρια του αγώνα, ελάχιστα είναι πλέον τα... μαγικά χαρτάκια, που έχουν απομείνει για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής.

Όποιος επιθυμεί να βρεθεί στο γήπεδο θα πρέπει να βιαστεί, καθώς μόλις 3.500 εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση, τα οποία είναι πολύ πιθανό να εξαντληθούν. Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στο «AEL FC ARENA» και στην προσεχή αναμέτρηση των «βυσσινί» με την ομάδα του Βόλου.

Συγκεκριμένα, στο «Vissini Store» του γηπέδου έχουν απομείνει αδιάθετα μόλις 3.500 κομμάτια, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 12 έως 90 ευρώ. Ήδη τα φθηνά εισιτήρια τείνουν να «εξαφανιστούν» και σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι δεν υπάρχει περιορισμός από την ΠΑΕ και ο καθένας έπαιρνε όσα κομμάτια ήθελε. Λίγα εισιτήρια, βεβαίως υπάρχουν και στους συνδέσμους οπαδών της ΑΕΛ.

Πηγή: aelole.blogspot.com
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ