Facebook Pixel «Στόχος ήταν να χάσει τον ΠΑΟ»!
| 2011-02-12 11:44:00

«Στόχος ήταν να χάσει τον ΠΑΟ»!

«Στόχος ήταν να χάσει τον ΠΑΟ»!

Ως μέγα σκάνδαλο χαρακτηρίζουν οι «ερυθρόλευκες» εφημερίδες την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επέβαλε η ΕΠΟ στον Κέβιν Μιραλάς, ενώ αναφέρουν πως υπήρχε και δόλος…

Οι οπαδικές εφημερίδες του Ολυμπιακού σχολιάζουν ότι η απόφαση δεν βγήκε τυχαία την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά ήταν προσχεδιασμένο ώστε ο Βέλγος επιθετικός να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».

Είναι χαρακτηριστικό και το πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή»: «Ξαφνικά θυμήθηκαν στο παρά πέντε τον Μιραλάς. Κόντρα σε όλους και σε όλα ο Ολυμπιακός», ενώ ο «Γαύρος» είναι ξεκάθαρος: «Υποψιάζονται στον Ολυμπιακό ότι υπήρχε κόλπο για να χάσει το ντέρμπι με ΠΑΟ»!

Μάλιστα, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από τον «ερυθρόλευκο» Τύπο πως ο Ολυμπιακός δεν θα δικαιωθεί σήμερα από την επιτροπή εφέσεων και θεωρείται σίγουρο ότι θα πέσει η ποινή και ο Μιραλάς θα συμμετάσχει στον αποψινό αγώνα με τον Άρη.

Φυσικά, τα «χώνουν» και στην ΕΠΟ για το γεγονός ότι δεν εκδόθηκε η απόφαση μέσα στο προβλεπόμενο επταήμερο. «Με πρακτικές άλλων δεκαετιών, η ΕΠΟ του 2011 κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν προοδεύει ούτε μισό βήμα», σχολιάζει στο πρωτοσέλιδό του το «ΦΩΣ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags