Facebook Pixel Την… είδε βεντέτα ο Μανωλάς!
| 2011-02-12 18:41:00

Την… είδε βεντέτα ο Μανωλάς!

Την… είδε βεντέτα ο Μανωλάς!

Ο Κώστας Μανωλάς από πολύ νωρίς έγινε «πρώτο όνομα» στην ΑΕΚ και αυτό μάλλον δεν του κάνει καλό. Αυτό φάνηκε από το σημερινό περιστατικό στα Σπάτα, όπου ο νεαρός άσος έγινε έξαλλος, επειδή τον έκλεισαν με το αυτοκίνητο και άρχισε να φωνάζει προς τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Ένωσης στα Σπάτα κι ενώ έξω από το προπονητικό κέντρο ήταν συγκεντρωμένοι και οπαδοί της ομάδας, με μικρά παιδάκια, για να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα, ο Μανωλάς επειδή το αυτοκίνητο του ήταν μπλοκαρισμένο από κάποιο άλλο παρκαρισμένο άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση... Κάποιοι από τους συγκεκριμένους Ενωσίτες, συγκεκριμένα μια οικογένεια, τον πλησίασαν για αυτόγραφα αλλά ο ίδιος συνέχισε να φωνάζει και γύρισε το κεφάλι του επιδεικτικά προς την άλλη πλευρά, προκαλώντας πολύ άσχημη εντύπωση στον κόσμο.

Το αυτοκίνητο, τελικά, που τον είχε κλείσει ήταν του... συμπαίκτη του, Έντερ, αλλά ούτε αυτό πτόησε τον Μανωλά, που συνέχισε τις φωνές...

Αν, πάντως, πιστεύει ότι αυτή η συμπεριφορά τον κάνει σταρ ή βεντέτα, καλό θα είναι να παραδειγματιστεί από τους Νάτσο Σκόκο και Ισμαέλ Μπλάνκο, που έχουν προσφέρει περισσότερα στην ΑΕΚ, είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και σε αξία αλλά παρ' όλα αυτά κατέβηκαν από το αυτοκίνητο για να βγάλουν φωτογραφίες με τον κόσμο και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Επειδή τα κρούσματα είναι συνεχή εδώ και μήνες, καλό θα είναι οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν τον τρόπο και να προσγειώσουν τους πιτσιρικάδες. Τόσο σε ό,τι αφορά την εξωαγωνιστική συμπεριφορά τους, όσο και για τις απόψεις που έχουν ποδοσφαιρικά, καθώς παρουσία τεσάρων δημοσιογράφων την παραμονή του αγώνα με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ κι ενώ οι Ρώσοι έκαναν την προπόνηση τους, ο Μανωλάς χαρακτήριζε τον Μπρούνο Άλβες «υπερτιμημένο» και «τσουρουκά». Και η στέγη του Καλατράβα παρέμεινε στη θέση της...

Πηγή:Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags