Facebook Pixel «Δίκαια έβριζαν με Εργοτέλη»
| 2011-02-12 21:32:00

«Δίκαια έβριζαν με Εργοτέλη»

«Δίκαια έβριζαν με Εργοτέλη»

Ο Τάκης Λεμονής έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά επεσήμανε πως «με τον Εργοτέλη όσοι είχαν έρθει έβριζαν και είχαν δίκαιο».

«Όχι απλώς μία υπερπολύτιμη νίκη, αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ήταν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μου. Ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως», ήταν οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «ήταν μία σημαντική νίκη, αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Γκαλίτσιος έπαιξε τραυματίας, ενώ ο Τσάτσαλιτς μπήκε το πρωί στο νοσοκομείο. Δείξαμε κάποια πράγματα που ανεβάζουν πιο ψηλά τον πήχη σε επίπεδο ομάδας. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Με εξαίρεση μία φάση στο πρώτο ημίχρονο και την ευκαιρία του Σαλπιγγίδη δεν κινδυνεύσαμε και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά να επισημάνω ότι με τις πολλές αλλαγές που έχουνε γίνει φέτος στον Πανιώνιο σε όλα τα επίπεδα με μία νίκη δεν φεύγουν όλα τα προβλήματα. Γι' αυτό όλοι πρέπει να βιοηθήσουμε, ώστε η ομάδα να σωθεί. Αισθανόμαστε δυνατοί για τη συνέχεια. Ο κόσμος όταν έρχεται θέλει να βλέπει μία προσπάθεια και με την Καβάλα, που δεχθήκαμε στο τέλος, ο κόσμος χειροκρότησε, ενώ με τον Εργοτέλη όσοι είχαν έρθει έβριζαν και είχαν δίκαιο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags