Facebook Pixel «Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε»
| 2011-02-12 23:37:00

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε»

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μιχαλήτσος, λέγοντας όμως ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του.

«Εγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ελάχιστες φάσεις έγιναν και στις δύο εστίες. Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε, από μια καλή ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και το ευρωπαϊκό παιχνίδι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε.

«Ευκαιρίες δεν υπήρξαν σε όλο τον αγώνα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο για μας είχαμε μόνο την φάση με τον Τσέζαρεκ. Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν, δεν έχω παράπονο. Ο Ολυμπιακός με συμπτωματικό γκολ έκανε την ανατροπή κι εμείς δεν είχαμε άλλη φάση πλην αυτής με τον Τσέζαρεκ», είπε αρχικά.

Για τις επιλογές του και τις αλλαγές είπε πως «δεν εφησυχάσαμε, αλλά επειδή έχουμε και αγώνα την Τρίτη έπρεπε να δούμε ποιοι αντέχουν και ποιοι όχι».

Σε ότι αφορά την απόδοση του Ραούλ Μπομπαντίγια, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος. «Εμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον Μπομπαντίγκα και τον αντικατέστησα γιατί κουράστηκε. Το πρόβλημα για μας δεν είναι ο Μπομπαντίγια. Δυστυχώς για εμάς, γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζει κάποια ομάδα με δύο φορ κι έτσι καλοί παίκτες όπως ο Ρουίζ, ο Τσέζαρεκ, ο Κόκε δεν βρίσκουν τους χώρους. Δεν μας βγαίνει το 4-4-2, όταν όλες οι ομάδες έχουν τρεις παίκτες στο κέντρο κι αυτό φαίνεται στην διάρκεια. Γι' αυτό αδικούνται αρκετοί καταπληκτικοί παίκτες, γιατί δεν μπορούν να δείξουν τους πραγματικούς εαυτούς τους. Από εκεί και πέρα, ο Μπομπαντίγια προέρχεται από μεγάλη αποχή».

Σε ερώτηση αναφορικά με την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην πεντάδα είπε πως «η υπόθεση 5αδα πάντα ήταν δύσκολη από την ημέρα που ανέλαβα εγώ. Μην ξεχνάμε ότι μετά τις ήττες από Ξάνθη και Πανιώνιο, ήμασταν εντελώς εκτός. Κάναμε θετικά αποτελέσματα, τουλάχιστον σήμερα όμως η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που αξίζαμε. Δεν πήραμε τίποτα κι αυτό είναι κακό. Τι βολεύει και τι όχι. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags