Facebook Pixel Νέος ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2012-04-12 19:36:00

Νέος ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός!

Νέος ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός!

Μεταξύ των ομάδων που μπορούν τη νέα σεζόν να πραγματοποιήσουν την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα στον διεθνή Τύπο.

Ο λόγος για την ιστοσελίδα «bleacherreport», η οποία στο πλαίσιο αφιερώματος στον ΑΠΟΕΛ, επιχείρησε να δημιουργήσει μία με 7 ομάδες οι οποίες συγκεντρώνουν πιθανότητες να βαδίσουν στα χνάρια της κυπριακής ομάδας, φτάνοντας μέχρι τους «8» του Champions League.

Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες κατέταξε τον Ολυμπιακό! Τη σχετική λίστα συμπληρώνουν οι Άντερλεχτ, Βασιλεία, Γαλατασαράι, Γκλάντμπαχ, Σέλτικ και Μονπελιέ!

Το δημοσίευμα αναφέρει για την ομάδα του Πειραιά: «Ήδη κατέκτησαν ξανά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Τώρα μπορούν να επικεντρωθούν στην προετοιμασία για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Φέτος, οι Έλληνες τερμάτισαν στην 3η θέση του Group F, πίσω από τις Άρσεναλ και Μαρσέιγ. Εάν μάλιστα η Μαρσέιγ δεν νικούσε την Ντόρτμουντ στο τελευταία ματς, ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε το εισιτήριο για τους «16»!

Με δεδομένο ότι η γαλλική ομάδα έπαιξε με την Ίντερ και τις κακές εμφανίσεις των «νερατζούρι», ο Ολυμπιακός πιθανότατα να έφτανε και μέχρι τα προημιτελικά. Όλα αυτά, όμως είναι υποθετικά. Για να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Άρσεναλ στην έδρα του, 1-0 τη Μαρσέιγ εκτός και 3-1 την Ντόρτμουντ στην έδρα του».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags