Facebook Pixel Το σκέφτεται σοβαρά ο Έμερι...
| 2012-04-17 19:29:00

Το σκέφτεται σοβαρά ο Έμερι...

Το σκέφτεται σοβαρά ο Έμερι...

O Ερνέστο Βαλβέρδε λέει «αντίο» και ο Ουνάι Έμερι ολοένα και ανεβαίνει θέσεις στην ερυθρόλευκη λίστα. Τι είναι αυτό που περιμένει ο 40χρονος τεχνικός!


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ανακοινώνει την απόφαση του σχετικά με το μέλλον του. Όλα δείχνουν πως ο Βάσκος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους και ήδη τα ονόματα στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών αυξάνονται. Πολύ ψηλά βρίσκεται ο Ουνάι Έμερι, για τον οποίο οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη επαφές μαζί του, με τον Ίβηρα να έχει επικοινωνία και με τον Βαλβέρδε για να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο για θέματα του συλλόγου.

Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν πως είναι σε επαφές με οποιονδήποτε τεχνικό, ωστόσο οι Ίβηρες επιμένουν και τονίζουν πως τρεις ομάδες κοιτάζουν τον 40χρονο τεχνικό, με τους Πειραιώτες να είναι πιο ψηλά στην εκτίμηση του, μιας και Βιγιαρεάλ, αλλά και Σοσιεδάδ δεν έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τους Πειραιώτες, αλλά και το... προνόμιο να συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είναι όμως αυτός που σκέφτεται ο Έμερι;

Διαβάστε το υπόλοιπο αρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags