Facebook Pixel «Μία νέα βάση για τις Ακαδημίες…»
| 2011-02-13 18:45:00

«Μία νέα βάση για τις Ακαδημίες…»

«Μία νέα βάση για τις Ακαδημίες…»

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Ρέντη, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα, με παρόντες τους Γιάννη Μώραλη και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,  Γιάννης Μώραλης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Διευθυντής της Ακαδημίας Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ο Τεχνικός σύμβουλος των Σχολών ποδοσφαίρου, Γιώργος Αμανατίδης, ο Διευθυντής των εγκαταστάσεων του Ρέντη, Γιώργος Παύλου και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής.

Ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε., Γιάννης Μώραλης, αφού καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τα παιδιά της Σχολής του Ελαιώνα και τους γονείς τους, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Διοίκηση και τον Πρόεδρο προσωπικά, η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, καθώς πλέον ενοποιούνται η Ακαδημία και οι Σχολές ποδοσφαίρου, με στόχο όπως πρόσθεσε τόσο την εξεύρεση ταλέντων για την πρώτη ομάδα, όσο και την καλύτερη δυνατή διαπαιδαγώγηση των παιδιών που βρίσκονται στις τάξεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. «Στόχος μας είναι πρώτα απ' όλα να βοηθήσουμε έτσι ώστε να δώσουμε σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία και μετά να προωθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα, όσο και Έλληνες παίκτες.» ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Ακολούθως μίλησε στα παιδιά και τους γονείς τους, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος τόνισε:

«Η προσπάθεια αυτή, στο βαθμό που γνωρίζω, άρχισε πριν από 10 χρόνια και παρουσίασε ένα έργο σημαντικό για την Ακαδημία.  Τώρα τίθεται μια νέα βάση, η νέα Διοίκηση επιθυμεί να ενοποιήσει τις Σχολές και την Ακαδημία  και ο κύριος στόχος της είναι να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών.  Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες στα παιδιά.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags