13/02/11 - 18:58

«Δεν πιστέψω ότι θα κινδυνέψουμε»

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο, αλλά ο Γιώργος Παράσχος δεν ανησυχεί. «Δεν πιστέψω ότι θα κινδυνέψουμε», είπε ο τεχνικός του «Γηραιού»…

«Δεν πιστέψω ότι θα κινδυνέψουμε»
34.376views 0shares

«Πολύ κλειστό παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά είχαμε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα. Προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σκληρή αλλά δεν μας βγήκε τίποτα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε κλειστά. Ασχοληθήκαμε με τον διαιτητή και τις κάρτες που έδειχνε με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστούμε.. Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε φάσεις.

Αναζητούσαμε συνεχώς το κεφάλι του Γιάκομπ. Δεν κατορθώσαμε να συνεχίσουμε την καλή εμφάνιση στις Σέρρες. Εκτός έδρας πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Εντός όμως χρειαζόμαστε βελτίωση όταν παίζουμε με ομάδες που παίζουν κλειστά. Κάναμε αρκετά λάθη. Οι αμυντικοί δεν μετέφεραν σωστά την μπάλα μπορεί να μας έλειπε και ο Ντάνι ένας παίκτης που το κάνει αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψει η ομάδα μου. Θεωρώ ότι όποια ομάδα μαζέψει 34 βαθμούς και πάνω θα παραμένει στην κατηγορία».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ