13/02/11 - 22:20

Παράπονα για διαιτησία και… παίκτες

Με τη διαιτησία και τους αμυντικούς του τα έβαλε ο Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα της Λάρισας από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παράπονα για διαιτησία και… παίκτες
36.246views 0shares

«Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με καθαρό πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να γίνουμε πιο πιεστικοί. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, το οποίο έγινε από θέση οφσάιντ και το δεύτερο από δικό μας τραγικό λάθος.

Εκεί ακριβώς κρίθηκε το παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες αυτές... Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προχωρήσουμε. Να κοιτάξουμε μπροστά… Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος…»

Όσον αφορά στο γκολ του Ολυμπιακού, για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες από πλευράς Λάρισας για οφσάιντ, ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε: «Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη, αλλά απ’ όσο μου είπαν ήταν ένα καθαρό γκολ. Όπως και να ‘χει είμαστε αδικημένοι, αφού δεν αξιοποιήθηκε το πέναλτι μας…Oταν χάνεις ευκαιρίες, κάνεις λάθη... Λογικό είναι... Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος δεν απείλησε ιδιαίτερα. Βρέθηκε εύκολα μπροστά στο σκορ. Το δεύτερο γκολ δεν μπαίνει ούτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ατό δεν σημαίνει, πάντως, ότι επιρρίπτω ευθύνες στους παίκτες μου».

Στην ερώτηση γιατί δεν έκανε τρίτη αλλαγή στο ματς, ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε: «Δεν υπήρχαν οι δυνατότητες στο πάγκο και γι’ αυτό δεν έγινε η αλλαγή. Έχουμε πολλά προβλήματα και γι’ αυτό οι επιλογές μου ήταν περιορισμένες… Αύριο, στην προπόνηση, κύριο μέλημα μου είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να βρούμε την όρεξη μας για δουλειά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά δεν θα καταθέσουμε τα όπλα…»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ