Facebook Pixel Μπορεί να το γυρίσει μόνος του;
| 2011-02-13 23:49:00

Μπορεί να το γυρίσει μόνος του;

Μπορεί να το γυρίσει μόνος του;

Ο Σισέ για ακόμα ένα ντέρμπι ήταν «τρελαμένος», αλλά παράλληλα και καλύτερος του γηπέδου. Την ΑΕΚ τη νίκησε μόνος του, με τον Ολυμπιακό θα τα καταφέρει;

Κορυφαίος όλων στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με 3-1 ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος όχι μόνο πέτυχε το τρίτο γκολ του «τριφυλλιού», τη στιγμή που η Ένωση πίεζε για την ισοφάριση, αλλά δημιούργησε και το δεύτερο με μία φοβερή κούρσα.

Ο Γάλλος, όπως έδειξε από τις αντιδράσεις του και στο παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο οποίο δεν αγωνίστηκε, πιστεύει πως μπορεί να καλυφθεί η διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό και να πάρει τελικά άλλο ένα πρωτάθλημα. Για να το καταφέρει όμως αυτό, θα πρέπει να… σπρώξει τους «πράσινους» σε νίκη και επί των «ερυθρολεύκων» την επόμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και τόνισε στις δηλώσεις του, πως αν θέλουν τίτλο, πρέπει να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τόνισε πως «Θέλω γκολ και το Σάββατο». Ο Γάλλος άλλωστε, δεν έχει σκοράρει στο συγκεκριμένο γήπεδο και σίγουρα θα το ψάξει πάρα πολύ.

Όποιος είδε τον πανηγυρισμό του μετά το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και την κούρσα του μετά το φινάλε του ματς στους οργανωμένους, θα κατάλαβε πως ο Σισέ είναι… τρελαμένος για το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Θέλει τη νίκη στο Φάληρο και μάλιστα με δικό του γκολ.

Θα τα καταφέρει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags