Facebook Pixel «Σπόντες» σε συμπαίκτες και Χιμένεθ…
| 2011-02-14 00:19:00

«Σπόντες» σε συμπαίκτες και Χιμένεθ…

«Σπόντες» σε συμπαίκτες και Χιμένεθ…

Ο Σάνελ Γιάχιτς ήταν αρκετά καλός στην ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει παρόμοια άποψη για τους συμπαίκτες του και τον Μανόλο Χιμένεθ.
 

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος τους ματς ανέφερε πως δέχθηκαν αστεία γκολ λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και σημείωσε, πως με τον Σκόκο στον αγωνιστικό χώρο, έπαιζαν πολύ καλύτερα.

 «Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία,και γι αυτό φταίει η έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε και στα τρία», είπε ο Βόσνιος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είχε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έκανε φάσεις.Δεν ήταν τόσο επικίνδυνος. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεχθήκαμε δύο αστεία γκολ».

Δεν παρέλειψε, εξάλλου, να αναφερθεί στη μεγάλη διαφορά που έχει η ΑΕΚ από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, επισημαίνοντας: «Είμαστε αρκετά πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Τέλος, ρωτήθηκε για την απόφαση του Χιμένεθ να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδα τον Σκόκο και η απάντησή του ήταν διφορούμενη, αφού είπε: «Αυτή είναι η απόφαση του προπονητή και πρέπει να τη σεβόμαστε όλοι. Πάντως με την είσοδό του στο παιχνίδι, έβαλε το γκολ, έκανε ακόμη δυο τρεις φάσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags