Facebook Pixel «Θα δώσουμε το 120%»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-14 18:38:00

«Θα δώσουμε το 120%»

«Θα δώσουμε το 120%»

Συνειδητοποιημένος για τη δύσκολη αποστολή που έχουν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και πεπεισμένος ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα στο ματς της Τρίτης εμφανίστηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα στον θεσμό. Μαζί με τη Σεντ Ετιέν, είναι οι πιο δυνατές ομάδες που έχουμε κληρωθεί να παίξουμε. Είναι η πιο πλούσια ομάδα αυτή τη στιγμή, με ένα τρομερό ρόστερ.

Εμείς θα δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας για τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο, αλλά και για την ιστορία μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο που έχουμε χτίσει εδώ και σαράντα χρόνια. Έχουν μια πρόκληση να αντιμετωπίσουν οι παίκτες. Δείτε το ρόστερ που έχει η Σίτι και θα καταλάβετε. Ο Τουρέ ήρθε από την Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ".

Ερωτηθείς για τον παράγοντα κούραση είπε: «Χθες κάναμε χαλάρωμα και σήμερα θα κάνουμε προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο. Θα μιλήσω με κάποιους παίκτες για να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται».

Αν τον φοβίζει κάτι από την αγγλική ομάδα: «Η αξία αυτής της ομάδας είναι πολύ μεγάλη. Εμείς θα υπερβάλουμε εαυτόν. Δεν μας φοβίσει τίποτα. Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν αύριο (15/2), έχει αυτή τη δυνατότητα να βάλει έντεκα καινούργιους και φρέσκους παίκτες».

Αν σκέφτεται ο ίδιος ή οι παίκτες του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Εγώ σκέφτομαι τον Ατρόμητο, όχι όμως οι παίκτες μου. Δεν είναι της στιγμής να συζητάμε αυτό το παιχνίδι. Εγώ έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags