Facebook Pixel Αντίο «φαινόμενο»… (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-14 18:58:00

Αντίο «φαινόμενο»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντίο «φαινόμενο»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δάκρυα στα μάτια και έχοντας στο πλευρό του τους δύο γιούς του, Ρόναλντ και Αλεξ, ο Ρονάλντο ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την ενεργό δράση…

«Αποφάσισα να τελειώσω την επαγγελματική μου καριέρα. Και μπορώ να πω ότι η σταδιοδρομία μου στα γήπεδα ήταν πολύ όμορφη και συναρπαστική. Έζησα πολλές νίκες, πολλές ήττες, έκανα πολλούς φίλους… Δεν θυμάμαι να έχω κάποιον εχθρό», δήλωσε ο 35χρονος πλέον παλαίμαχος επιθετικός, που πριν την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου πέρασε από το προπονητικό κέντρο της Κορίνθιανς για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον χειροκρότησαν θερμά.

Παράλληλα αποκάλυψε την αιτία που τα τελευταία χρόνια είχε πάρει βάρος, με αποτέλεσμα να δέχεται σκληρή κριτική αλλά και ειρωνικά σχόλια. «Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αγωνιζόμουν στη Μίλαν, διαπιστώθηκε πως πάσχω από υποθυρεοειδισμό, κάτι που είχε σαν συνέπεια ο μεταβολισμός του να μη λειτουργεί καλά και να αυξάνεται εύκολα το βάρος του.

Για να καταπολεμήσω το πρόβλημα θα μπορούσα να έπαιρνα κάποια χάπια, αλλά επρόκειτο για ουσίες που στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι απαγορευμένες. Ίσως κάποιοι από αυτούς που κορόιδευαν το βάρος μου και το σχολίαζαν αρνητικά να έχουν μετανιώσει τώρα που μαθαίνουν αυτό το πράγμα. Δεν πειράζει, εγώ δεν κρατώ κακία. Επιτρέψτε μου όμως να κάνω αυτή την αποκάλυψη στο φινάλε της καριέρας μου».

Και κάτι από Ρονάλντο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags