Facebook Pixel «Την επόμενη φορά θα είμαι πιο αυστηρός»!
| 2011-02-14 19:44:00

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο αυστηρός»!

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο αυστηρός»!

Έναν άλλο… Μάκη Χάβο είδαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας, με αφορμή την εμφάνιση της ομάδας στην ήττα από τον Πανιώνιο.

«Δεν βγάλαμε πάθος στο παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεχόμαστε κάρτες για διαμαρτυρίες κι αυτό δεν είναι καλό. Την επόμενη φορά, που έχουμε τέτοιες κάρτες, θα είμαι πιο αυστηρός μαζί σας», είπε ο Χάβος στους παίκτες του

Για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης δεν μίλησε περισσότερο κι αναφέρθηκε σ΄ αυτό, που έρχεται. «Πρέπει να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μία πολύ μεγάλη ομάδα», είπε.

Δεν ανησυχούν για Γκαρσία, Βιεϊρίνια

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει πρόβλημα από την κλωτσιά του Ριέρα στο πόδι, καθώς έχει δημιουργηθεί αιμάτωμα και δεν προπονήθηκε.

Ο Βιεϊρίνια έχει επίσης αιμάτωμα στα πλευρά από μια πτώση στο τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά αμφότεροι αναμένεται ότι από αύριο θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Όσον αφορά τον Κώστα Χαλκιά, οι σημερινές εξετάσεις που έκανε στο δικέφαλο έδειξαν ότι υπάρχει ένα οίδημα. Δεν προέκυψε θλάση κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ο Χαλκιάς θα δοκιμάσει αύριο και μεθαύριο για να παρθεί η οριστική απόφαση.

Πηγή: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags