Facebook Pixel Οι βετεράνοι της ΑΕΚ παίζουν για τα ΑΜΕΑ!
| 2012-04-29 23:07:00

Οι βετεράνοι της ΑΕΚ παίζουν για τα ΑΜΕΑ!

Οι βετεράνοι της ΑΕΚ παίζουν για τα ΑΜΕΑ!

Φιλανθρωπικό αγώνα θα δώσουν το απόγευμα της Δευτέρας (30/4) οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στις Κροκεές, ένα πανέμορφο χωριό του Νομού Λακωνίας, το οποίο βρίσκεται στα βόρεια παράλια του Λακωνικού κόλπου!

Οι Κροκεές είναι η γενέτειρα του ποιητή και πεζογράφου Νικηφόρου Βρεττάκου. Οι “κιτρινόμαυροι” θα παίξουν σε φιλική αναμέτρηση κόντρα σε επίλεκτη ομάδα βετεράνων του Δήμου Ευρώτα και μέρος από τα έσοδα του παιχνιδιού θα διατεθούν για την αγορά οχήματος, το οποίο θα εξυπηρετεί παιδιά με ειδικές δυνατότητες (ΑΜΕΑ). Θα αγωνιστούν δηλαδή για ιερό σκοπό, όπως κάνουν σε κάθε αναμέτρηση που καλούνται να δηλώσουν το παρών. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:30 και το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Λαμπρά αστέρια στη Λακωνία

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Κροκεών θα εμφανιστούν μερικές από τις ιστορικότερες προσωπικότητες του Δικέφαλου αετού! Στην αποστολή των παλαιμάχων της ΑΕΚ θα βρεθούν ονόματα όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Γιώργος Καραφέσκος, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Ντανιέλ Μπατίστα, οι οποίοι θα αγωνιστούν για ιερό σκοπό μαζί με τους Καραγκιοζόπουλο, Κούτουλα, Παπακωστούλη, Παπαδόπουλο, Λέτσα, Καληντέρογλου, Πεσιρίδη, Καρακίδη, Βλάχο Μ., Νικολαΐδη Α., Λαγινά, Καρούση, Χατζή.

Ο αγώνας, ο οποίος γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ευρώτα και του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού ΄΄Νικηφόρος Βρεττάκος΄΄, θα ανοίξει την αυλαία σε μία σειρά εκδηλώσεων της περιοχής και περιλαμβάνει περισσότερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Για παράδειγμα, μετά από δύο εβδομάδες θα γίνει φιλικός αγώνας με τους παλαιμάχους του Πανιωνίου και στο τέλος του Μαΐου με τον ΠΣΑΤ.

“Περιμένουμε τον κόσμο της ΑΕΚ”

Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κούτουλας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή. Ο παλιός αμυντικός της Ένωσης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την γενέτειρά του, την Σκάλα και την τοπική ομάδα τον Άρη. Ο Κούτουλας θα αγωνιστεί με την ομάδα του Δικέφαλου αετού, ενώ στα επόμενα φιλικά θα παίξει με τους παλαιμάχους του Δήμου Ευρώτα. «Ευχαριστώ τους παλαίμαχους της ΑΕΚ που θα έρθουν και φέτος και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το θέαμα», δήλωσε ο 45χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι οι διοργανωτές περιμένουν μεγάλη προσέλευση κόσμο (πάνω από 500 άτομα), λόγω του έντονου ενωσίτικου στοιχείου της περιοχής. Μάλιστα δεν θα είναι λίγοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν απ' όλη την Πελοπόννησο για τις Κροκεές, αφού το ματς έχει προβληθεί αρκετά από τα τοπικά Μέσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags