Facebook Pixel «Είμαστε καλύτεροι και μην ‘τσιμπήσετε’»
| 2011-02-14 23:01:00

«Είμαστε καλύτεροι και μην ‘τσιμπήσετε’»

«Είμαστε καλύτεροι και μην ‘τσιμπήσετε’»

Σίγουρος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού τη Δευτέρα το βράδυ στο «Καραϊσκάκη».

«Έχουμε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε! Πιστεύω ότι εμείς θα νικήσουμε», είπε ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στους οπαδούς.

Κατά τα άλλα, ζήτησε από τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7" να έχουν ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην "τσιμπήσουν", αν προκληθούν.

Αναλυτικά και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με εκπροσώπους των συνδέσμων της Θύρας 7. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Προέδρου και της Διοίκησης με τους οργανωμένους φιλάθλους και σε αυτήν ο κ . Μαρινάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς των φιλάθλων ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι καλύτερος από όλους και δεν έχει ανάγκη από συμπεριφορές που δεν είναι σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, η οποία απέδειξε και με τη νίκη της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , ότι όλα όσα έλεγαν περί αδυναμίας της να κερδίσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και ντέρμπι, είναι παραμύθια.» είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε προσθέτοντας:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει ανάγκη από ακρότητες. Θα κερδίσει με την μαγκιά του γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Θέλουμε μια δυνατή ατμόσφαιρα, θέλουμε να είστε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, στο πλευρό των παικτών μας, αλλά σε κόσμια πλαίσια όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να μην απαντήσετε σε προκλήσεις, εάν προκληθείτε. Δεν το έχουμε ανάγκη. Έχουμε καλύτερη ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρξουν περιστατικά που θα εκθέσουν το σύλλογο.

Πάμε πολύ καλά και έχουμε κόσμια συμπεριφορά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξέρει να φιλοξενεί και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας πρόσφεραν στον πρώτο γύρο, τόσο στην αποστολή μας όσο και στα επισήμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags