Facebook Pixel Το πήρε στο σπίτι η... Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-04-30 23:54:00

Το πήρε στο σπίτι η... Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πήρε στο σπίτι η... Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ για τον τίτλο βρήκε νικήτρια τη Σίτι με 1-0 επί της Γιουνάιτεντ και πλέον οι "πολίτες" είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League! To γκολ ο Κομπανί!

Η Γιουνάιτεντ πέταξε την διαφορά των οκτώ βαθμών που είχε αποκτήσει από την Σίτυ, με αποτέλεσμα να έπαιζε τον τίτλο μέσα στο «Etihad Stadium». Εκεί η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήγαινε για δύο αποτελέσματα, ενώ από την άλλη οι «Πολίτες» ήθελαν μόνο τη νίκη απέναντι στη μισητή τους αντίπαλο.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τον μονόλογο των γηπεδούχων, χωρίς ουσία ωστόσο, με τον Αγκουέρο να χάνει δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Σίγουρα όλοι περίμεναν καλύτερο θέαμα, αλλά οι δύο ομάδες έπαιζαν προσεκτικά καθώς ένα γκολ θα τα άλλαζε όλα.

Πάντως, εκεί που όλα έδειχναν ότι το πρώτο 45λεπτο θα λήξει στο μηδέν, ήρθε το γκολ για την Σύτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κομπανί πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους στη μικρή περιοχή του Ντε Χέα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του!

Εικόνα και ο ρυθμός του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και θύμιζε κάτι από ματς ελληνικού πρωταθλήματος και όχι ντέρμπι δύο κορυφαίων ομάδων της Premier League...

Η ομάδα του Μαντσίνι κράτησε τελικά το ρευστό 1-0 μέχρι το τέλος, έπιασε την Γιουνάιτεντ στην κορυφή με 83 βαθμούς, αλλά λόγω της διαφοράς τερμάτων (61 έναντι 53) η Σίτυ βρίσκεται από πάνω και πλέον η κατάσταση δύσκολα θα ανατραπεί, εκτός αν οι «μπλε» χύσουν την καρδάρα με το γάλα στο τέλος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags