Facebook Pixel Oι σνομπ Άγγλοι και το αήττητο
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-14 23:58:00

Oι σνομπ Άγγλοι και το αήττητο

Oι σνομπ Άγγλοι και το αήττητο

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για τη σνομπ συμπεριφορά της Μάντσεστερ Σίτι και για τον Άρη που έχει δικαίωμα στο όνειρο

Οι άγγλοι ή έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους ή δεν ξέρουν τις τους γίνεται. Λίγο ακόμη και θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη την μέρα του πρώτου αγώνα με τον Άρη για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Προπόνηση φυσικά ούτε κατά διάνοια στο Κλεάνθης Βικελίδης, μια γρήγορη αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο έκαναν.

Είμαι σίγουρος ότι οι μισοί ούτε την πόλη ξέρουν να συλλαβίσουν και φυσικά για τον Άρη γνωρίζουν τα απολύτως απαραίτητα. Ότι είναι η ομάδα που κέρδισε δυο φορές την Ατλέτικο και πριν τρεις εβδομάδες είχε προπονητή τον Έκτορ Κούπερ. Ακόμη και στη συνέντευξη τύπου, είχες την εντύπωση ότι ήταν για τους άγγλους μια συνέχεια των δηλώσεων για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ. Για τον Άρη ούτε κουβέντα, μια απλή σημείωση. Είναι ξεκάθαρο ότι τον έχουν υποτιμήσει και πιστεύουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν.

Το ίδιο πίστευαν όμως και οι παίκτες της Ατλέτικο και τώρα βλέπουν τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ από τα σπίτια τους στη Μαδρίτη. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο άθλημα, τιμωρείς τους σνομπ και ακόμη και σε συνθήκες Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, αφήνει ελπίδες στον Δαυίδ. Αν έπαιζαν μόνο τα ρόστερ και τα ονόματα καλύτερα ο Άρης να μην κατέβαινε καθόλου στο γήπεδο. Τι να κάνει απέναντι σε μια ομάδα που κοστολογείται 400 εκ ευρώ;

Ό, τι έχει κάνει κόντρα σε άλλες σπουδαίες ομάδες 42 χρόνια τώρα με μεγαλύτερο όνομα και μπάτζετ. Να αντιπαρατάξει το πάθος, τη θέση για διάκριση και την ικανοποίηση μιας κερκίδας που δίνει φτερά. Ο Άρης δεν είναι το φαβορί. Έχει όμως δικαίωμα στο όνειρο και αν η Σίτι του δώσει με τυχόν υπεροψία της, το δικαίωμα να την αμφισβητήσει να είστε σίγουροι ότι θα την τιμωρήσει.

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags