Facebook Pixel "Νέρι, κάνε ένα χουνέρι"! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-15 00:01:00

"Νέρι, κάνε ένα χουνέρι"! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Νέρι, κάνε ένα χουνέρι"! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την ευκαιρία του με τον Ολυμπιακό, την έχασε ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος ...πέρασε και δεν ακούμπησε απέναντι στην παλιά του ομάδα. Τώρα έχει κι άλλη ευκαιρία, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι...

Κι αν στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Νέρι δεν είχε λόγους να ψάχνει εκδίκηση, αφού και τα ...πήρε από τη Σαχτάρ για να πάει στην Ουκρανία αλλά και έφερε χρήμα στο λιμάνι φεύγοντας σαν φίλος, στο παιχνίδι του Άρη με τη Σίτι έχει λόγο για να θέλει να δώσει απαντήσεις.

Ο Μεξικανός επιθετικός δεν πήρε ευκαιρίες όταν βρέθηκε στο Μάντσεστερ (ως δανεικός από τη Σαχτάρ), από όπου έφυγε ως αποτυχημένος και χωρίς να απασχολήσει τα βρετανικά ΜΜΕ για άλλο λόγο, πέρα από τη σχέση του με την πρώην Μις Ουαλία και πρωταγωνίστρια του Big Brothe rτου 2006, Ίμοτζεν Τόμας.

Ο Νέρι σίγουρα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε η Σίτι και θέλει να δώσει απαντήσεις, γι΄ αυτό και οι συμπαίκτες, καθώς και οπαδοί του Άρη που τον συναντούν στο δρόμο, προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να του υπενθυμίσουν πως πρέπει να βρει τον καλό του εαυτό και να δείξει την αξία του.

"Νέρι, δώσ΄τα όλα, για να δουν τι έχασαν που δεν σε εκτίμησαν", είναι τα μηνύματα που παίρνει συνεχώς ο Καστίγιο, τις τελευταίες ώρες πριν το παιχνίδι Άρη - Μάντσεστερ Σίτι στο "Κλ. Βικελίδης" για τη φάση των "32" της EuropaLeague(15/2, 19:00).

Και μιας και αναφερθήκαμε στην Ίμοτζεν Τόμας, επειδή ο σκύλος δεν θέλει να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς, απολαύστε τη στο φωτορεπορτάζ και τα βίντεο που ακολουθούν...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags