Facebook Pixel Και πολύ άντεξε…
| 2012-05-04 09:30:00

Και πολύ άντεξε…

Και πολύ άντεξε…

Ωραία τα καταφέραμε για μια ακόμα φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας άνθρωπος που βοήθησε τόσο και φεύγει τρέχοντας. Για τον Πηλαδάκη λέμε. Θέλετε να πούμε και κάτι ακόμα;

Και πολύ άντεξε ο άνθρωπος... Με τόσα που του κάνανε του Πηλαδάκη και πολύ έκατσε. Τον βάλανε στο σημάδι μια χρονιά και τον ρίξανε Β’ εθνική. Φέτος παραλίγο να τον ρίξουνε στην Γ’.

Κι όλα αυτά ενώ η Λάρισα έχει δικό της καινούργιο γήπεδο. Τι να κάτσει να κάνει ο Πηλαδάκης; Δίνει τις μετοχές, μπας και βρει την ησυχία του.

Ο Πηλαδάκης είναι ένας ακόμα αξιόλογος επιχειρηματίας που αποχωρεί αηδιασμένος από το ποδόσφαιρο. Ένας από τους τελευταίους, αφού πολλοί ακόμα την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια μπας και γλιτώσουν.

Μπράβο μας, λοιπόν. Αφού πετύχαμε (όχι εμείς βέβαια, αλλά όσοι βάλανε το χεράκι τους για κάτι τέτοιο) να διώξουμε έναν άνθρωπο που έβαλε ξανά την Λάρισα στον χάρτη, την βοήθησε να πάρει Kύπελλο και να φτιάξει γήπεδο, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Κι αν έχει μείνει κανένας ακόμα, ξέρετε έτσι; Να πέσουμε να τον κατασπαράξουμε κι αυτόν. Για να επιβιώσει μόνο η σαπίλα στο τέλος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags