Facebook Pixel Καβάλησε για τα καλά το καλάμι…
| 2010-12-24 10:32:00

Καβάλησε για τα καλά το καλάμι…

Καβάλησε για τα καλά το καλάμι…

Αν χαρακτηρίζαμε τον Ζοσέ Μουρίνιο… ψώνιο, θα είχαμε άδικο;
 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρατάει καθόλου τα προσχήματα, καθώς δήλωσε πως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν άξιζε να πάρει την «Χρυσή Μπάλα» για τον καλύτερο τεχνικό του 2010, αλλά υποστήριξε πως ο τίτλος θα έπρεπε να απονεμηθεί στον ίδιο!

«Εγώ θα έπρεπε να είμαι στην θέση του Ντελ Μπόσκε. Είχα έντεκα μήνες δουλειάς, 57 ματς και τρεις τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και του Τσάμπιονς Λιγκ, της πιο σημαντικής, τη απόλυτης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Κέρδισα τα πάντα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής της Ίντερ και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην συνέχεια, σχολίασε και την απουσία από την πρώτη τριάδα για την «Χρυσή Μπάλα» του Γουέσλεϊ Σνάιντερ: «Αν τελικά νικητής είναι ο Ινιέστα, που δεν αγωνίστηκε για περίπου πέντε μήνες λόγω τραυματισμού, μάλλον μετράει μόνο το Μουντιάλ και τίποτα άλλο. Εκεί αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και πέτυχε γκολ στον τελικό. Θα μπορούσα να το καταλάβω αν οι τίτλοι ήταν μοιρασμένοι, όχι όμως όταν ένας άνθρωπος τα έχει κατακτήσει όλα. Προτιμώ να νικάω την Κυριακή, παρά ένα τέτοιο τρόπαιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags