Facebook Pixel Aπό Σπάτα... Κόκκινο Μύλο!
| 2012-05-08 16:38:00

Aπό Σπάτα... Κόκκινο Μύλο!

Aπό Σπάτα... Κόκκινο Μύλο!

Τα στρέμματα που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή προτάθηκαν στους Supporters για την κατασκευή εγκαταστάσεων για τις Ακαδημίες της Ενωσης


Για χθες ήταν προγραμματισμένο ραντεβού (αναβλήθηκε λόγω απροόπτου) ανάμεσα στη δήμαρχο Φιλαδελφειας-Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, με εκπροσώπους των Supporters, προκειμένου να γίνει μια πρώτη αυτοψία στην έκταση που έχει προταθεί στο κλαμπ ώστε να αγοραστεί και εν συνεχεία να κατασκευαστούν γηπεδικές εγκαταστάσεις για τις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, πρόκειται για στα ανεκμετάλλευτα στρέμματα στην περιοχή Κόκκινος Μύλος, η οποία έχει προταθεί από τον ίδιο τον Δήμο και οι εκπρόσωποι των Supporters θα πήγαιναν χθες να την εξετάσουν. Στο πρώτο άκουσμα η εν λόγω περιοχή δείχνει να «καλύπτει» τα μέλη του κλαμπ, ωστόσο θέλουν πρώτα να την εξετάσει και μηχανικός που θα κρίνει πόσα γήπεδα μπορούν να γίνουν αλλά και τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν με την ανάληψη του έργου. Στόχος είναι το λιγότερο 3 γήπεδα για τις ακαδημίες, ώστε όλα τα τμήματα (γίνεται προσπάθεια η U20 να προπονείται στα Σπάτα μαζί με την πρώτη ομάδα) να συστεγαστούν εκεί και να έχουν το δικό τους «σπίτι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags