Facebook Pixel Πρόεδρος ο Δημητρέλος μέχρι να «κλειδώσει» η ρύθμιση
| 2012-05-08 19:51:00

Πρόεδρος ο Δημητρέλος μέχρι να «κλειδώσει» η ρύθμιση

Πρόεδρος ο Δημητρέλος μέχρι να «κλειδώσει» η ρύθμιση

Ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ θα παραμείνει μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία με την εφορία και μετά θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης.

Οι κινήσεις και οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος στη Γ.Σ. της 23ης Μαΐου, όπου όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει και επισήμως στη διοίκηση της ΑΕΚ. Από σήμερα, όπως φάνηκε μέσω της δήλωσής του, αλλά και τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, θα «δούλευε» παράλληλα με τον πρόεδρο της Ένωσης και από κοινού θα ξεκινούσαν επαφές με παίκτες, μάνατζερ και ομάδες για να επιτευχθούν διακανονισμοί και να αρχίσουν οι πληρωμές. Μάλιστα, ήταν προγραμματισμένες και επισκέψεις στην εφορία, όμως το γεγονός ότι δεν σχηματίστηκε Κυβέρνηση, πάει πολλά πράγματα πίσω.

Το ένα από αυτά είναι και η ρύθμιση που πρέπει να πετύχει η ΑΕΚ, σχετικά με το πρόστιμο, ύψους 3 περίπου εκατ. ευρώ, για τη μη καταβολή φόρων στο δεύτερο εξάμηνο του 2011. Πρόκειται για ένα ζήτημα πολύ σοβαρό, που φέρνει ποινικές κυρώσεις, τόσο για τον Ανδρέα Δημητρέλο, όσο και για τον Σταύρο Αδαμίδη. Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να επιτευχθεί η ρύθμιση, όμως όλα «κόλλησαν» λόγω των εκλογών. Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο και να «κλειδώσει» η ρύθμιση που ζητάει η Ένωση, τη θέση του προέδρου θα την διατηρήσει ο Δημητρέλος.

Βεβαίως, όλο το «κουμάντο» στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα γίνει από τον Ντέμη, ο οποίος θα είναι και ουσιαστικά ο πρόεδρος της ομάδας, όμως για ευνόητους λόγους μπορεί να καθυστερήσει να πάρει εκ νέου το... χρίσμα. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση των δύο ανδρών, με τον Δημητρέλο να δείχνει θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση των δύο ανδρών και σε καμία περίπτωση ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θα ήθελε να βάλει εμπόδια στο... αύριο της ομάδας και τόνισε πως είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με όποιον τρόπο του ζητηθεί για να βοηθήσει στην επιστροφή του Νικολαΐδη.

ΠΗΓΗ: aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags