Facebook Pixel Διπλοβάρδιες στου Ρέντη!
| 2011-02-15 19:13:00

Διπλοβάρδιες στου Ρέντη!

Διπλοβάρδιες στου Ρέντη!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κάνουν… μεροκάματο έξω από του Ρέντη για να ζητήσουν από τους παίκτες ένα εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι παίκτες ψάχνουν να βρουν.
 

Παροξυσμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ψάχνουν με κάθε τρόπο να βρουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκού. Τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν στα εκδοτήρια έχουν εξαφανιστεί εδώ και αρκετές ημέρες και για αυτό οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έχουν σκεφτεί κάθε πιθανό τρόπο για να πάρουν στα χέρια τους κάποιο… μαγικό χαρτάκι.

Σας γράφαμε και χθες, πως πάρα πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν τηλέφωνο στα γραφεία της ΠΑΕ και ζητάνε κάποιο εισιτήριο, ωστόσο η απάντηση που λαμβάνουν είναι αρνητική. Επίσης, δεν είναι και λίγοι αυτοί που τόσο σήμερα όσο και την Δευτέρα πήγαν μέχρι το προπονητήριο στου Ρέντη και περίμεναν να τελειώσει η προπόνηση για να «πιάσουν» κάποιον παίκτη και να τους δώσει ένα εισιτήριο.

Ακόμα όμως και αυτές οι προσπάθειές τους δεν αποδίδουν, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρολεύκων» έχει πάρει για το παιχνίδι του Σαββάτου μόλις 400 εισιτήρια, τα οποία δεν έφτασαν ούτε για τους συγγενείς…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags