15/02/11 - 20:23

Μπέος… υπέρ Ίντερνετ!

Με νέα ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως σταματάει τον… χαρτοπόλεμο με την ΑΕΛ και πετάει τις «σπόντες» της για ομάδες Β Εθνικής.  

Μπέος… υπέρ Ίντερνετ!
41.716views 0shares

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονται στο «εμετικό πανό, που ήταν ανηρτημένο επί 90 λεπτά στον κυριακάτικο αγώνα», ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές για κάποιους δημοσιογράφους, «οι οποίοι προσπαθούν να αποκρύψουν ή να παραποιήσουν την αλήθεια».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με οποιεσδήποτε ανακοινώσεις και προκλήσεις από οποιονδήποτε παράγοντα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ας όψονται κάποιοι φίλοι που εκτιμούμε και μεσολάβησαν.

Εξάλλου δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με επίπεδο ομάδων Β’ Εθνικής.

Όσον αφορά την ευαισθησία κάποιων «δημοσιογράφων» σχετικά με την ανακοίνωση και το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», απορούμε πως δεν ευαισθητοποιήθηκαν ανάλογα και με το εμετικό πανό, που ήταν ανηρτημένο επί 90 λεπτά στον κυριακάτικο αγώνα μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου και προκάλεσε την πεντάλεπτη διακοπή του.

Ευτυχώς ο κόσμος πλέον ενημερώνεται μέσω του internet και μπορεί να κρίνει αν κάποιοι “δημοσιογράφοι” προσπαθούν να αποκρύψουν ή να παραποιήσουν την αλήθεια
».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ