Facebook Pixel «Να μάθουν τι εστί λαός του ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-15 21:17:00

«Να μάθουν τι εστί λαός του ΠΑΟΚ»

«Να μάθουν τι εστί λαός του ΠΑΟΚ»

Σε ανακοίνωσή της η «Θύρα 4» κάνει έναν σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ, σχολιάζει την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ζητάει από τον κόσμο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο ματς της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4

«Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ έκανε μία κακή εμφάνιση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει με 1-0 από μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν μπορέσαμε να φορτσάρουμε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ και οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν ελάχιστες.

Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει και σε εμάς ένα πέναλτι, αλλά στην καλύτερη να παίρναμε μία ισοπαλία με βάση την εικόνα που δείξαμε. Έχουμε μείνει πολύ πίσω από την κορυφή και αυτό συμβαίνει για συγκεκριμένους λόγους (παραπάνω αγώνες σε σχέση με πέρυσι, ελλειπές ρόστερ, καλή πορεία στην Ευρώπη, προσήλωση στο μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου).

Ελπίζουμε ότι στα πλέι οφ θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήταν στο γήπεδο, παρ’ όλες τις μεθοδεύσεις της αστυνομίας και της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Επόμενος αντίπαλος η Καβάλα στην Τούμπα, αφού ο αγώνας με τον Εργοτέλη θα γίνει αργότερα. Την Πέμπτη θα δούμε στην Τούμπα άλλο ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ωθήσουμε τους παίκτες στη νίκη και για να μάθουν και οι Ρώσοι τι εστί λαός του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags