Facebook Pixel Μόνο το τουπέ και το υφάκι έμεινε στην Σίτι
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-15 22:40:00

Μόνο το τουπέ και το υφάκι έμεινε στην Σίτι

Μόνο το τουπέ και το υφάκι έμεινε στην Σίτι

Κι έπειτα πολλές φορές γκρινιάζουμε για τις ελληνικές ομάδες και λέμε «τόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες, αλλά όποτε θέλουν παίζουν κι όποτε δεν θέλουν σκυλοβαριούνται».

Για την Σίτι, τι να πει κανείς; Από ένα καράβι λεφτά παίρνει ο κάθε ποδοσφαιριστής, όμως όχι μόνο έχασε από την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι, αλλά τα βρήκε μπαστούνια και με τον Άρη.

Πώς να μην κάνει μετά πάρτι στο πρωτάθλημα ο Φέργκιουσον, που δεν ξοδεύει ούτε τα μισά λεφτά από την συμπολίτισσά του; Ακόμα και η Άρσεναλ είναι από πάνω, που κι αυτή δεν κάνει ακριβές μεταγραφές.

Είναι δυνατόν να κατεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη οι παίκτες της Σίτι με ύφος μπλαζέ λες και είναι η Μπαρτσελόνα; Αφού ούτε ομαδάρα έχουν ακόμα, ούτε τίτλους έχουν πάρει παρά τα δις των Αράβων. Μόνο κάποιους παικταράδες έχουν, αλλά ακόμα δεν είναι για μεγάλα ψάρια σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Κι αυτό φάνηκε κι απόψε απέναντι στον Άρη που ούτε Κούπερ είχε στον πάγκο αυτή τη φορά, ούτε Κάλβο, ούτε Χαβίτο και Κόκε. Κακά τα ψέματα. Η βαριά φανέλα δεν αγοράζεται κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι για να τους κοπεί λίγο το τουπέ. Διότι αν τους κάνει καμία πλάκα ο Άρης και στον επαναληπτικό, τότε είναι για "σκότωμα" οι ακριβοπληρωμένες βεντέτες των Αράβων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags