Facebook Pixel Οι αριθμοί λένε... γκολ με ΠΑΟ!
| 2011-02-16 00:03:00

Οι αριθμοί λένε... γκολ με ΠΑΟ!

Οι αριθμοί λένε... γκολ με ΠΑΟ!

OΜιραλάς έχει να σκοράρει εδώ και έξι αγωνιστικές και σύμφωνα με τους αριθμούς θα σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό!
 

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού αναρωτιούνται ποιος είναι ο πραγματικός Μιραλάς... Αυτός του πρώτου γύρου ή αυτός των τελευταίων αγωνιστικών, που βρίσκεται μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα.

Εξι αγωνιστικές έχει να σκοράρει ο Μιραλάς και για ένα φορ σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό βέβαια οφείλεται και στο γεγονός ότι ο Βέλγος δεν παίζει προωθημένος! Ομως αν κοιτάξουμε στις... επιδόσεις του Μιραλάς θα διαπιστώσουμε ότι ο άσος του Ολυμπιακού δεν έγινε από την μία μέρα στην άλλη ο αγαπημένος της εξέδρας!

Στο καλημέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Βέλγος δεν έβρισκε δίχτυα ούτε με αίτηση! Πέρασαν μάλιστα έξι αγώνες μέχρι να σκοράρει! Από εκείνο το σημείο και μετά άλλαξαν πολλά.

Ολα αυτά μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, τότε δηλαδή που σκόραρε για τελευταία φορά κόντρα στην Κέρκυρα! Από τότε έχουν περάσει έξι αγωνιστικές και ο Μιραλάς δεν έχει βρει τα δίχτυα και πλέον περιμένουμε να δούμε αν ο Βέλγος επιθετικός θα σταματήσει πάλι το αρνητικό σερί των 6 άσφαιρων αγωνιστικών. Αν το κάνει αυτό τότε θα σκοράρει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από πολύ καιρό θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πηγή: sportnet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags