Facebook Pixel Τους… έκλεισαν το σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-16 00:44:00

Τους… έκλεισαν το σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους… έκλεισαν το σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Τότεναμ, η οποία με γκολ του Κράουτς στο 80’ νίκησε 1-0 στην Ιταλία τη Μίλαν. Ακυρώθηκε γκολ του Ιμπραϊμοβιτς στις καθυστερήσεις.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Τότεναμ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο μισάωρο όχι μόνο είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά είχε και τις ευκαιρίες. Μετά το πέρας της πρώτης μισής ώρας οι Ιταλοί ισορόπησαν το ματς, ωστόσο και πάλι πολύ δύσκολα έφταναν στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είναι τυχαίο πως η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στους «πετεινούς», όταν στο 42’ ο Φαν ντερ Φάαρ έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ο Αμέλια έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι «ροσονέρι» ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν ψηλά και κατάφεραν να δημιουργήσουν και κάποιες ευκαιρίες. Καλύτερες όλων ήταν οι δύο κεφαλιές του Γιέπες στο 51’ και στο 60’, όπως και στις δύο φάσεις ο Γκόμες αντέδρασε εξαιρετικά για τους φιλοξενούμενους. Όσο κυλούσε ο χρόνος, η Μίλαν έκλεινε όλο και περισσότερο την Τότεναμ στα καρέ της και παράλληλα, ανέβαζε περισσότερους παίκτες στην επίθεση. Αυτό όμως αποδείχθηκε λάθος, αφού στο 80’ ο Λένον έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε μία φοβερή κούρσα και αφού… άδειασε τον Γιέπες έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Κράουτς, ο οποίος έκανε εύκολα το 0-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς η Μίλαν προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να αντιδράσει, πέτυχε και γκολ με τον Ιμπραϊμοβιτς στις καθυστερήσεις, όμως ακυρώθηκε σωστά αφού είχε προηγηθεί φάουλ.  

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι (18' Αμέλια), Αμπάτε, Νέστα, Γέπες, Αντονίνι, Τιάγκο Σίλβα, Γκατούζο, Φλαμινί, Ζέεντορφ (46' Πάτο), Ρομπίνιο, Ιμπραχίμοβιτς.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Εουρέλιο Γκόμες, Τσόρλουκα (59' Γούντγκεϊτ), Γκαλάς, Ντόσον, Ασού-Εκοτό, Παλάσιος, Σάντρο, Λένον, Πίνααρ (77' Κράνιτσαρ), Φαν ντερ Φααρτ (62' Μόντριτς), Κράουτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags