Facebook Pixel Εξαιρετικό κλίμα, χαμηλοί τόνοι!
| 2011-02-16 03:17:00

Εξαιρετικό κλίμα, χαμηλοί τόνοι!

Εξαιρετικό κλίμα, χαμηλοί τόνοι!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το ντέρμπι που βαδίζει ήρεμα και για το αν ο Ολυμπιακός τρέμει τον Παναθηναϊκό

Οι μέρες περνούν, το ντέρμπι πλησιάζει και μέχρι στιγμής χαίρομαι που δεν έχουν ανέβει οι τόνοι. Μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για αλλαγή πολιτικής.
Αν τους προκαλέσουν, τότε ναι, μπορεί και να γίνουν επιθετικοί…
Ενδεικτικό της στάσης που κρατούν οι Πειραιώτες είναι οι κουβέντες του Βαγγέλη Μαρινάκη στους οργανωμένους. «Πρέπει να φιλοξενήσουμε σωστά τον Παναθηναϊκό και να προφυλάξουμε το Καραϊσκάκη και την ομάδα μας. Ακόμα και αν προκληθείτε, δεν πρέπει να αντιδράσετε», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.

Το ότι στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν σημαίνει ότι κοιμούνται κιόλας. Έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Μπορεί για παράδειγμα να βγάλει αποστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε και να μάθει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε παίκτη του…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίζεται σε εξαιρετικό κλίμα. Με καλή δουλειά, χαμόγελα και φυσικά με το μυαλό όλων στον στόχο του Σαββάτου. Και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης.
Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν να μην έχουμε ούτε έναν βαθμό διαφορά από τον Παναθηναϊκό», είπε ο Μαρινάκης και όλοι στο Λιμάνι έτσι σκέφτονται.
Γιατί ξέρουν ότι και με ισοπαλία ο τίτλος θα επιστρέψει σπίτι του. Αλλά η νίκη έχει άλλη γλύκα. Ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την ομάδα των πολυλογάδων.
Την ομάδα που μέχρι πριν από ένα μήνα δημιουργούσε μία ευκαιρία σε κάθε ματς (μέχρι και οι οπαδοί είχαν μπει μέσα στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα της ομάδας) και τώρα έχει μετατραπεί σε Μικτή Κόσμου!

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη, είτε τους αρέσει είτε όχι. Ο καθένας, άλλωστε, μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει.
Οι απόψεις τους σεβαστές, αλλά επιτρέψτε μου να γελάω. Γιατί το καλύτερο ανέκδοτο είναι το «μας τρέμουν», που βγαίνει από την πλευρά των αντιπάλων. Με τρία διπλά σε 21 επισκέψεις στο Καραϊσκάκη, φυσικά και ο τρόμος έχει κυριεύσει τους πάντες στο Λιμάνι…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags