Facebook Pixel «Ο Άρης έχει DNA ευρωπαϊκής ομάδας»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-16 01:23:00

«Ο Άρης έχει DNA ευρωπαϊκής ομάδας»

«Ο Άρης έχει DNA ευρωπαϊκής ομάδας»

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης σχολιάζει μέσα από το blog του την ισοπαλία του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξηγεί τι έχει αλλάξει στην ομάδα και αναλύει τις ελπίδες των «κίτρινων» για πρόκριση.
 

Μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, το βράδυ του αγώνα στο «Σίτι» και τη στιγμή που η Μάντσεστερ θα ανοίγει το σκορ (αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο), μέχρι που θα ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο ομάδες θα φτάσει στους «16», ο Άρης έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται την πρόκριση.

Πηγαίνει στην Αγγλία με δύο αποτελέσματα και αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που μεταφράζεται ως επιτυχία για τους «κίτρινους», με δεδομένο ότι είχε να αντιμετωπίσει, πραγματικά, ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης.

Χωρίς τον Κούπερ, χωρίς τον Χαβίτο, χωρίς τον Κόκε, χωρίς όλους όσους χρειάστηκαν για να φτάσει στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι κι όλους όσους θεωρηθήκαν… υπεύθυνη της ευρωπαϊκής του επιτυχίας, διατήρησαν το αήττητο της έδρας, των 42 ετών και το σημαντικότερο:Αν μιλούσαμε για τη νίκη του Άρη, θα τη θεωρούσαμε λογικό αποτέλεσμα, καθότι είχε το θράσος, είχε μερικές ευκαιρίες και ανταγωνίστηκε την αγγλική ομάδα χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας.

Πέρα από τις υποθέσεις, ο Αρης έδειξε ότι διαθέτει τελικά DNA ευρωπαϊκής ομάδας που κοντράρει κάθε αντίπαλο, παρά τα διαφορά μεγέθους που είναι άλλωστε χαώδης στο διεθνές χρηματιστήριο όταν συγκρίνεται με μεγαθήρια σαν την Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν πιστεύουμε στην πρόκριση. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν καύσιμα για πολλά περισσότερα.
Ούτε εμπειρία για γίνουν τα όνειρα πρόκρισης, υπαρκτοί και πραγματοποιήσιμοι στόχοι. Πιστεύουμε την αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας.

Πηγή:sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags