Facebook Pixel Kάλα: ''Ωραία περιπέτεια η ΑΕΚ''
| 2012-05-14 19:59:00

Kάλα: ''Ωραία περιπέτεια η ΑΕΚ''

Kάλα: ''Ωραία περιπέτεια η ΑΕΚ''

Απολογισμό της χρονιάς έκανε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook o Xoυάν Κάλα, η πένα του οποίου έσταζε... μέλι για την ΑΕΚ! Υποστήριξε δε ότι η Ένωση τον βοήθησε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

«Ακόμη μια σεζόν τελείωσε. Μια γλυκόπικρη σεζόν, γεμάτη συναισθήματα. Όλα ξεκίνησαν στην Ελλάδα, στα χέρια ενός τεχνικού επιτελείου που σήμερα βρίσκεται στα χείλη όλων. Η περιπέτεια στην Ελλάδα ήταν πολύ επιτυχής και φανταστικά ωραία. Η ΑΕΚ με βοήθησε πολύ να ωριμάσω ως άτομο, ως παίκτης και ως επαγγελματίας. Με έμαθε να υπομένω και να αντέχω την πίεση που υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ο Ιανουάριος ήταν ένας «ζωντανός» μήνας, γεμάτος κλήσεις και SMS.

Αν θα γυρίσω στην Ισπανία, αν θα μείνω... Δόξα τω Θεώ, επέστρεψα εκεί που ονειρευόμουν να γυρίσω κάποια στιγμή, στο σπίτι μου. Ήταν μια επιβράβευση για τη δουλειά μου. Είναι η στιγμή να ευχαριστήσω τα τεχνικά επιτελεία που συνεργάστηκα, με πρώτο τον Μανόλο Χιμένεθ, τον Χεσούς Καλδερόν, τον Ντάνι Παστόρ και τον Νταβίντ Χιμένεθ που πίστεψαν σε εμένα όταν κανείς δεν με πίστευε και με πήραν σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας», έγραψε ο Κάλα στο Facebook.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags