Facebook Pixel Sportdog.gr | ΗΠΑ: Ζεστές επιθέσεις, τρύπιες άμυνες, καυτά φαβορί
| 2017-09-20 17:22:00

ΗΠΑ: Ζεστές επιθέσεις, τρύπιες άμυνες, καυτά φαβορί

ΗΠΑ: Ζεστές επιθέσεις, τρύπιες άμυνες, καυτά φαβορί

Και τα δύο σημερινά παιχνίδια του MLS έχουν καυτό φαβορί.

Η Ατλάντα δίνει το τέταρτο σερί εντός σε 11 μέρες, στα προηγούμενα τρία έβαλε 13 γκολ! Το Τορόντο πάει στο ντέρμπι με το Μόντρεαλ από έξι σερί νίκες, στις οποίες η επίθεσή του δεν έπεσε ποτέ κάτω από τρια γκολ.

*** Ο άσος στο 1,40, το διπλό κατά βάση στο 6,45.

ΑΤΛΑΝΤΑ: Το Σάββατο έμεινε στο 3-3 με το Ορλάντο, ματς στο οποίο κατέρριψε το ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο MLS.

Δεν κατάφερε να πάρει την τρίτη σερί νίκη στο «Μερσέντες», αλλά κέρασε τους 70.425 φιλάθλους ένα από τα πιο ωραία και συναρπαστικά ματς της σεζόν. Τρεις φορές βρέθηκε να χάνει, ισάριθμες απάντησε και συνολικά είχε πιο πολλές ευκαιρίες για τη νίκη.

Δεύτερο χατ-τρικ σε τρεις μέρες ο Μαρτίνες. Οι απουσίες και η κούραση δικαιολογίες για τα κενά στην άμυνα, καθώς έδινε τρίτο ματς σε επτά μέρες, δέχτηκε όλα τα γκολ με κεφαλιές.

Πλέον ως γηπεδούχος τρέχει σερί 7-2-0. Συνεχίζεται το βαρύ πρόγραμμα, τέταρτο σερί εντός σε 11 μέρες κόντρα στο Λ.Α.

Εξέτισε ο σημαντικός στόπερ Πιρές (26/1), παραμένει με ερωτηματικό ο αριστερός μπακ Γκάρζα (24/2).

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: Οικτρή εμφάνιση στο 0-4 από το Τορόντο, που ταξίδεψε μάλιστα χωρίς Τζιοβίνκο και Αλτιντορ. Ακόμα κι έτσι φάνηκε πολύ μικρή ομάδα, τελείωσε το ματς με μόνο τρεις τελικές και καμία εντός τέρματος.

Ατυχής και η έμπνευση του Ζίγκι Σμιντ να παίξει με τρεις στόπερ, δεν υπήρχε χημεία πίσω. Κι αυτό ενώ ερχόταν από δύο καλά ματς κι έδειχνε να βρίσκει μία ισορροπία και σκοπό στο παιχνίδι του.

Εξέτισαν ο βετεράνος χαφ Τζόουνς (15/1) και ο σημαντικός εξτρέμ Αλεσαντρίνι (24/9), έξω τρεις μακροχρόνια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (G/G & Over 3,5): Στην Ατλάντα αρχίζει να φαίνεται η κούραση, καθώς παίζει διαδοχικά, αλλά σε αυτήν την άμυνα του Λ.Α. μπορεί να κάνει πλάκα. Μόνο αν βρεθεί σε καλή μέρα επιθετικά μπορεί να έχει τύχη το Λος Αντζελες. Το 1,40 στον άσο είναι ανούσιο, αλλά εκεί έχει καταντήσει το Λος Αντζελες φέτος. Το Over 2,5 βρίσκεται επίσης τραγικά χαμηλά. Και τι να πούμε για το 1,44 που πληρώνει να σκοράρει ο Μαρτίνες, αλλά ο τύπος έρχεται από δύο σερί χατ-τρικ. Μόνο με το συνδυασμό G/G & Over 3,5 προκύπτει μία πιο ελκυστική τιμή στο 2,20 Stoiximan.

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

*** Ο άσος στο 1,35, το διπλό ανέρχεται στο 7,30.

*** Το ντέρμπι του Καναδά, γνωστό ως 401 Derby.

*** Προϊστορία (MLS & regular season): 7-4-4 συνολική και 3-3-1 στο Τορόντο.

*** Κύπελλο Καναδά (τελικοί): Μόντρεαλ – Τορόντο 1-1 (21/6), Τορόντο – Μόντρεαλ 2-1 (27/6).

*** Πρωτάθλημα: Μόντρεαλ – Τορόντο 1-3 (27/8).

ΤΟΡΟΝΤΟ: Χωρίς Τζιοβίνκο, χωρίς Αλτιντορ, κανένα πρόβλημα! Περίπατος 4-0 στο Λος Αντζελες, δεν έχασε το ρυθμό του, έπαιξε μπαλάρα ακόμα και χωρίς τους δύο κύριους επιθετικούς εκφραστές του, αποδεικνύοντας εκ νέου ότι πρόκειται για την ίσως πιο «βαθιά» ομάδα στην ιστορία της λίγκας.

Σταθερά στο δρόμο να γράψει ιστορία. Εξι σερί νίκες, χωρίς ήττα σε 11 (8-3-0). Μόνο τρεις ήττες από το ξεκίνημα, +37 διαφορά γκολ (καλύτερη επίθεση, δεύτερη καλύτερη άμυνα), αποσπάστηκε στο +11 για την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Τζιοβίνκο και Αλτιντορ (28 γκολ μαζί) έμειναν έξω προληπτικά και για να ξεκουραστούν, θα επανέλθουν. Πάντα έξω ο βοηθητικός χαφ Σεϊρού (11/1, 4 αλλ.) και ο στόπερ Χάγκλουντ (15/0).

ΜΟΝΤΡΕΑΛ: Αυτοκτονία το 2-3 από τη Μινεσότα, πλέον έχει ένα βουνό να ανέβει για τα πλέι οφ, αλλά με τέτοια αποτελέσματα δεν έχει καμία τύχη. Τέταρτη σερί ήττα.

Προηγήθηκε δύο φορές, κομβικό το χαμένο πέναλτι του Πιάτι στο 13’, καθώς θα έκανε το 2-0 και το ματς θα έπαιρνε άλλη τροπή. Εκεί άλλαξε το μομέντουμ, η Μινεσότα βρήκε τα κενά στην άμυνά του και το πλήγωσε, με μαχαιριά το 2-3 στο 89’.

Πάντα έξω ο αριστερός μπακ Ογιόνγκο (11/1).

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (G/G & Over 2,5): Δεν κοντράρεται αυτό το Τορόντο, ο άσος είναι δίκαια εκεί που είναι. Το ότι πρόκειται για ντέρμπι απορρίπτει το ενδεχόμενο χαλάρωσης. Το Μόντρεαλ είναι αυτοκαταστροφικό, αλλά τουλάχιστον έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει στο τρία προηγούμενα φετινά ματς με το Τορόντο, αλλά και στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στο «ΒΜΟ Φιλντ». Πάμε στο G/G με Over 2,5 στο 1,95 Stoiximan.

Πηγή: matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags