Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντόρτμουντ - Ρεάλ: Υποτιμούν την Μπορούσια οι μπουκ
| 2017-09-26 11:15:00

Ντόρτμουντ - Ρεάλ: Υποτιμούν την Μπορούσια οι μπουκ

Sportdog Team
Ντόρτμουντ - Ρεάλ: Υποτιμούν την Μπορούσια οι μπουκ

Καθαρό φαβορί στην αναμέτρηση η Ρεάλ, που δεν έχει περάσει ποτέ νικηφόρα απ' το Ντόρτμουντ και έχει γκελάρει ήδη φέτος κόντρα σε Βαλένθια, Λεβάντε, Μπέτις. Με τον αέρα του εντυπωσιακού 6-1 επί της Γκλάντμπαχ η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα. 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΡΕΑΛ

*** Φαβορί του 2,35 η Ρεάλ, στο 2,80 ο άσος της Ντόρτμουντ.

*** Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ (81.360 θ.), Ντόρτμουντ

*** Διαιτητής: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

*** Δεν έχει νικήσει ποτέ η Ρεάλ στο Ντόρτμουντ! Πέρσι πήρε την τρίτη ισοπαλία σε 6 ματς, είχαν προηγηθεί ήττες με 2-1, 4-1 και 2-0, όλες την τελευταία τετραετία.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Νο. 8): Υστέρησε σε ανασταλτικό επίπεδο στην πρεμιέρα, αλλά έστω και έτσι μπορούσε να πάρει την ισοπαλία από την Τότεναμ, στο 2-1 της ακυρώθηκε καθαρό γκολ. Μόνο η νίκη της κάνει πια κόντρα στη Ρεάλ, την οποία θα υποδεχτεί με την ψυχολογία στο ζενίθ, μετά το εντυπωσιακό 6-1 επί της Γκλάντμπαχ στο Σάββατο.

Απίθανα πράγματα από τους Φίλιπ (2) και Ομπαμεγιάνγκ (3), έβαλαν τα 5 γκολ από το 28’ έως το 62’. Δεν έβγαλε το πόδι απ’ το γκάζι, είχε 79% κατοχή μπάλας και δύο δοκάρια, στο πρώτο ημίχρονο όμως επέτρεψε και τρεις κλασικές ευκαιρίες.

Παρέμεινε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, με απολογισμό 6-1-0 και τέρματα 19-1.

«Είδαμε πόσο επικίνδυνο είναι να δίνουμε κόντρα επιθέσεις με λάθη στο χώρο του κέντρου. Είμαστε φρέσκοι, παίζουμε καλά, αλλά η Ρεάλ είναι ασφαλώς κάτι διαφορετικό από την Γκλάντμπαχ. Απολαμβάνω να βλέπω τη Ρεάλ, τώρα όμως θα πρέπει να τη σταματήσουμε. Προφανώς είναι κάτι πολύ δύσκολο, παίζουμε όμως στην έδρα μας, είμαστε παραδοσιακά ισχυροί εδώ και έχουμε αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Πέτερ Μποζ.

Σταθερά εκτός οι Σμέλτσερ, Ρόις, Σίρλε, Γκερέιρο, Ρόντε και Ντουρμ, έκαναν ντεμπούτο ο αριστερός μπακ Τόλιαν και ως βασικός ο μετρονόμος Βάιγκλ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μπούρκι – Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ (Μπάρτρα), Τόλιαν – Σαχίν, Νταούντ, Γκέτσε (Βάιγκλ) – Γιαρμολένκο, Ομπαμεγιάνγκ, Φίλιπ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Νο 1): Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε λογαριασμό με το «καλημέρα» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας δις (12΄, 51΄) στο 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ, φτάνοντας τα 107 συνολικά στη διοργάνωση (+11 από τον Μέσι). Ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε το τρίτο στο 61΄.

Κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από την πρεμιέρα, αφού η εμφάνιση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Εκτοτε, έβγαλε διπλό στο «Ανοέτα» επί της Σοσιεδάδ, έχασε εντός από την Μπέτις και το Σάββατο πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλαβές, χάρη σε δύο γκολ του Ντάνι Θεμπάγιος στο πρώτο ημίχρονο. Εβγαλε άγχος στο δεύτερο, γλίτωσε από δύο δοκάρια, είχε κι αυτή άλλα δύο και αρκετές ευκαιρίες.

«Αισθανόμαστε καλά, μετά τη νίκη που πετύχαμε το Σάββατο. Κάθε τρεις μέρες καλούμαστε να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχουμε κερδίσει ποτέ στο Ντόρτμουντ και αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς», δήλωσε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου.

Ελειψε το Σάββατο, αλλά μπήκε στην αποστολή και αναμένεται να δώσει το παρών ο Κρόος. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μπενζεμά, Μαρσέλο, Τέο Ερνάντεθ, Κόβατσιτς και Βαγιέχο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Κέιλορ Νάβας – Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Ισκο – Μπέιλ, Ρονάλντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Δεν έχει λογική το σετ, η Μπορούσια θέλει κολασμένα το ματς, η Ρεάλ δεν βρίσκεται στα καλύτερα της και επιπλέον στο Ντόρτμουντ δεν έχει νικήσει ποτέ, σε έξι επισκέψεις (3-3-0). Σαφώς στην Ευρώπη έχει ειδικό βάρος, αλλά οι κιτρινόμαυροι ποτέ δεν την φοβήθηκαν. Ντόρτμουντ εντός έδρας στο 2,90 Stoiximan, που προσφέρεται και με 0% γκανιότα στο pre-match, είναι απλώς πρόκληση. Σε ότι αφορά κάποιο ειδικό στοίχημα, ενδιαφέρον έχει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο β’ ημίχρονο, με απόδοση 2,10 Stoiximan, κάτι που συνέβη και στα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια (αμφότερα 2-2).

matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags