Facebook Pixel Τρελό δελτίο ΟΠΑΠ! Με τα γκολ του Αμπέντ κέρδισε...
| 2013-12-24 13:30:00

Τρελό δελτίο ΟΠΑΠ! Με τα γκολ του Αμπέντ κέρδισε...

Τρελό δελτίο ΟΠΑΠ! Με τα γκολ του Αμπέντ κέρδισε...

Δεν είναι τρολάρισμα, αλλά δελτίο τύπου στον ΟΠΑΠ! Ένας υπερτυχερός από τη Λάρισα κέρδισε αστρονομικό ποσό ποντάροντας, μεταξύ άλλων, στο «Χ – 1» του Παναθηναϊκού!

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για έναν υπερτυχερό του ΟΠΑΠ που έπαιξε την περασμένη Κυριακή σε πρακτορείο στη Λάρισα πέντε Ημίχρονα-Τελικά με σύστημα και τα έπιασε όλα!

Και αν βιαστείτε να πείτε ότι πρόκειται για τρολάρισμα, σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε ότι αναφερόμαστε σε πραγματικό νικητή, αφού η είδηση υπάρχει σε δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ (κάντε "κλικ" εδώ για επιβεβαίωση).

Ο παίκτης, λοιπόν, παίζοντας πέντε αγώνες στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 171.524,40 ευρώ!!!

Ο τυχερός πόνταρε 90 ευρώ (με πολλαπλασιαστή 300), σε πέντε Ημίχρονα-Τελικά, σε τέσσερα φαβορί (τη Γιουβέντους, τη Φιορεντίνα, τον Παναθηναϊκό και τη Γαλατασαράι) με Χ στο πρώτο μέρος και στο Χ/Χ του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ.

Έπιασε και τα πέντε παιχνίδια, που έγιναν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και η πεντάδα έδωσε συνολικά απόδοση …2.215,36!

Μιλάμε για μεγάλη έμπνευση ο τύπος που θα πρέπει να πανηγύριζε σαν τρελός -ακόμα κι αν είναι Ολυμπιακός- τα γκολ του Αμπέντ κόντρα στην Ξάνθη και, φυσικά, του Ρόσι που σκόραρε στο 82΄ και χάρισε την αγχωτική νίκη στη Φιορεντίνα κόντρα στη Σασσουόλο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags