Facebook Pixel Σκοράρουν και τις στηρίζουμε!
| 2017-05-31 12:59:00

Σκοράρουν και τις στηρίζουμε!

Σκοράρουν και τις στηρίζουμε!

Αμείωτο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι της Τετάρτης. το οποίο βγάζει «δυνατά» σημεία στα δικά σε Τουρκία, Αργεντινή, καθώς και στο φιλικό του Μαρόκο με την Ολλανδία.
 

Μαρόκο – Ολλανδία

Πρόβα τζενεράλε για τη μία, ένα δυνατό φιλικό για την άλλη για να αρχίσει να παίρνει μπροστά. Μαρόκο και Ολλανδία κοντράρονται στην Αγκαντίρ με στόχο να προετοιμαστούν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τα προκριματικά του Μουντιάλ αντιστοίχως, με τους Μαροκινούς να ετοιμάζονται πάνοπλοι για το τελευταίο τους φιλικό και τους «οράνιε» να αναμένεται να παραταχθούν έχοντας αρκετές απουσίες πρωτοκλασάτων ονομάτων τους. Τι κρατάμε; Η αναμέτρηση στο Σταντ Αντράρ θα έχει ενδιαφέρον, με δύο ποιοτικές ομάδες να ψάχνουν την… μυστική συνταγή για να μετατρέψουν αυτό το υλικό σε κάτι αξιόλογο. Μπορεί να ανοίξει το ματς. Σαν πρώτη σκέψη το αμφίσκορο, σαν δεύτερη το over 2.5, με τις δύο επιλογές να προσφέρονται κοντά στο 1.80 και στον διπλασιασμό αντιστοίχως.

Μαρόκο – Ολλανδία G/G (1.83)


Μπασακσεχίρ – Κόνιασπορ

Τελικός Κυπέλλου στην Τουρκία, με Μπασακσεχίρ και Κόνιασπορ να δίνουν ραντεβού με την ιστορία τους αφού αμφότερες ετοιμάζονται για την πρώτη τους κατάκτηση στην διοργάνωση. Για την τυπικά γηπεδούχο η προϊστορία μεταξύ τους είναι ελαφρώς υπέρ της, με εννέα επικρατήσεις έναντι επτά σε συνολικά 22 αναμετρήσεις (6 ισοπαλίες), ωστόσο το ματς θα έχει δεδομένα διαφορετικό χαρακτήρα από τα υπόλοιπα. Από την πλευρά της, η Κόνιασπορ ξεκούρασε αρκετές σημαντικές μονάδες κατά την τελευταία της υποχρέωση και είναι πανέτοιμη για τον τίτλο, έχοντας στο τιμόνι της έναν… μετρ του Κυπέλλου, με τον Κοτσαμάν να μετράει ήδη άλλες δύο φορές στην καριέρα του. Που ποντάρουμε; Φαβορί δίνεται στις αποδόσεις η Μπασακσεχίρ και λογικό καθώς έχει κάνει αξιοθαύμαστη πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Η Κόνιασπορ έφτασε έως εδώ προσπερνώντας το εμπόδιο πολύ πιο αδύναμων ομάδων, ενώ στο πρωτάθλημα η πορεία της ήταν μέτρια. Σε καλύτερη κατάσταση η Μπασακσεχίρ μπορεί να πάρει την νίκη.

Μπασακσεχίρ – Κόνιασπορ 1 (2.20)


Ατλέτικο Τουκουμάν - Ρίβερ Πλέιτ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν έχει χάσει σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα, αφού είχε ρίξει το βάρος στο Λιμπερταδόρες. Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Ταγιέρες εντός έδρας, σε ένα ματς που κατέβασε στην ενδεκάδα της αρκετούς αναπληρωματικούς. Πριν το ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ και μπορεί στο 55' να ισοφάρισε, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα δέχθηκε και το δεύτερο γκολ. Από την άλλη, η Ρίβερ έχασε έδαφος στο κυνήγι της Μπόκα και του πρωταθλήματος, μένοντας στο 0-0 με την Ροσάριο. Οι «μιγιονάριος» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, περιμένοντας παράλληλα και νέο... δώρο από την Μπόκα. Το πρόγραμμά τους δε, είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού ακολουθούν τα πολύ δύσκολα ματς με Σαν Λορέντζο και Ρασίνγκ. Τι θα παίξουμε; Η Ρίβερ έχασε την ευκαιρία της την Κυριακή και έχει άγχος. Θέλει πάση θυσία νίκη για να μειώσει στον πόντο. Η Τουκουμάν ξεκούρασε όλους τους βασικούς της με σκοπό να χτυπήσει το ματς. Δεν θα χαριστεί. Προς αποφυγή το διπλό του 1.75 παρά το τεράστιο κίνητρο. Σαφέστατα καλύτερο το over 2.5 για δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα.

Ατλέτικο Τουκουμάν - Ρίβερ Πλέιτ over 2.5 (2.05)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags