Facebook Pixel Σκοράρουν και μας πληρώνουν!
| 2017-06-04 11:34:00

Σκοράρουν και μας πληρώνουν!

Σκοράρουν και μας πληρώνουν!

Αρκετές επιλογές έχουμε την Κυριακή, με την Νορβηγία, την Ισπανία και το MLS να μας δείχνει τρία δυνατά σημεία για να ασχοληθούμε.

Βίκινγκ - Κρίστιανσουντ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Βίκινγκ και αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 4-2 στη έδρα της Στρόμσγκοντσετ, παραμένοντας με μία μόλις νίκη μετά από έντεκα αγωνιστικές. Μέχρι το 53' της αναμέτρησης, βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ με 4-0 και το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τους Μπιτικί (66') και Αντεγκμπρένρο (80') στο τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Κρίστιανσουντ, προέρχεται από το 1-1 με την Σόγκνταλ εντός έδρας. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Μεντί στο 36', αλλά ισοφαρίστηκε στο 58'. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία, στα τελευταία πέντε της παιχνίδια, όπου έχει ηττηθεί μόλις μια φορά. Παραμένει πάντως στα... χαμηλά της βαθμολογίας, όντας ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τι κρατάμε; Με χαρακτήρα «ο θάνατός σου η ζωή μου» το παιχνίδι, παρότι δεν κρίνεται τίποτα οριστικά, ακόμα. Η Βίκινγκ δε μπορεί να θεωρηθεί φαβορί του 1.70+ που προσφέρεται ο άσσος, τη στιγμή που έχει μόλις μία νίκη σε έντεκα αγωνιστικές. Η Κρίστιανσουντ από την άλλη, παίζει πιο ισορροπημένα και έχει καλύτερη ψυχολογία. Ποντάρουμε στη διπλή ευκαιρία Χ2.

Βίκινγκ - Κρίστιανσουντ Χ2 (2.12)


Κάντιθ – Έλτσε

Σε θέση... ισχύος στην μάχη των πλέι-οφ της ανόδου, έμεινε η Κάντιθ, αποσπώντας εκτός έδρας το 3-3 από την Σεβίλλη Β'. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί, όμως βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με σκορ 2-0. Μείωσαν άμεσα στην επανάληψη, αλλά στο 61' δέχθηκαν και τρίτο γκολ. Συνέχισαν ωστόσο να πιέζουν και τελικά πήραν τον βαθμό, πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα. Η Ελτσε στον αντίποδα, προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με την Ρέους. Ηταν πολύ καλύτερη, αλλά στο 73' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Απάντησε άμεσα όμως και στο 77' ισοφάρισε. Αυτό ήταν και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από έξι σερί ήττες, παραμένοντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Στο σημερινό ματς, θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 600 οπαδών της. Τι θα ποντάρουμε; Ισως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ως προς την βαθμολογία καθώς η Κάντιθ θέλει να παραμείνει στην εξάδα αλλά από την άλλη η Έλτσε καίγεται για βαθμούς ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πιθανό το αμφίσκορο στο 2.05.

Κάντιθ – Έλτσε G/G (2.05)


Ορλάντο Σίτι - Σικάγο

Μπορεί και πάλι να έβγαλε προβλήματα, αλλά το Ορλάντο επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 σκορ της Ουάσινγκτον εντός έδρας. Προηγήθηκε στην πρώτη του καλή στιγμή στο 66' με τον Λάριν, για να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 88' ο Μπαρνς. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τους «λάιονς» μετά από έξι παιχνίδια και τους έφερε στην 3η θέση με 23 βαθμούς. Πιο ξεκούραστο αντίθετα, είναι το Σικάγο που έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στις 26 Μαϊου. Τότε, είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 του Ντάλας εντός έδρας. Είχε ανοίξει με τον Νίκολιτς το σκορ στο 3', ισοφαρίστηκε στο 6' και έκανε το 2-1 στο 9' με τον Ακαμ. Στη συνέχεια έκανε καλή διαχείριση σε όλο το ματς και πήρε το τρίποντο. Οι «Φάιερ» είναι η τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ έχουν κάνει το over 2.5 σε επτά από τα οκτώ τελευταία τους ματς. Τι θα παίξουμε; Δυνατό στην έδρα του το Ορλάντο, αλλά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Από την άλλη, το Σικάγο είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένο και θα μπορούσε να κάνει το διπλό. Ανοιχτό σε όλα τα σημεία το ματς και για αυτό θα πάμε με τα γκολ. Οι «Φάιερ» σκοράρουν με ευκολία και θα στηρίξουμε το over 1.5 τους.

Ορλάντο Σίτι - Σικάγο Σικάγο Over 1.5 (2.35)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags