Facebook Pixel Sportdog.gr | Champions League Ασίας: Αλ Χιλάλ - Περσέπολις: Χωρίς τον μπόμπερ τους οι Ιρανοί
| 2017-09-26 10:34:00

Champions League Ασίας: Αλ Χιλάλ - Περσέπολις: Χωρίς τον μπόμπερ τους οι Ιρανοί

Sportdog Team
Champions League Ασίας: Αλ Χιλάλ - Περσέπολις: Χωρίς τον μπόμπερ τους οι Ιρανοί

Σε ουδέτερο η πρώτη μονομαχία για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Αλ Χιλάλ και Περσέπολις με τους τυπικά φιλοξενούμενους να στερούνται τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ τους Ταρεμί. Τι  θα παίξουμε;

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΣΙΑΣ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Πρώτα ματς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ μόνο για την κανονική διάρκεια των αγώνων ρεβάνς.

ΑΛ ΧΙΛΑΛ – ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ

***Τσίμπησε στο 2,20 από το 2,00 ο άσος, το διπλό στο 3,40.

***«Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ» (42.056 θ.), Αμπου Ντάμπι. Δεν είναι η φυσική έδρα της Αλ Χιλάλ αλλά με τις σχέσεις των δύο χωρών να είναι τεταμένες οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν σε ουδέτερο έδαφος.

***Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, ισόπαλα και τα δύο αποτελέσματα.

ΑΛ ΧΙΛΑΛ (Σ. Αραβία, Νο. 1): Με παρακαταθήκη το 0-0 των Εμιράτων ισοπέδωσε με 3-0 στη ρεβάνς του Ριάντ την Αλ Αΐν από τα Εμιράτα και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, την Πέμπτη υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Ιτιχάντ.

«Είμαστε πανέτοιμοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά για το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς. Εχουμε τις προσωπικότητες για να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία» ο αισιόδοξος ο Αργεντίνος τεχνικός Ραμόν Ντίαζ. Πίεση ψηλά και γρήγορος ρυθμός στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, «η κρισιμότητα του παιχνιδιού δεν πρόκειται να αλλάξει το αγωνιστικό μας στυλ» ξεκαθάρισε ο Ντίαζ.

Δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα λόγω πένθους αλλά λογικά επιστρέφει ο αμυντικός Αλ Χαφίθ (9/0), δεν πρόλαβε ο εξτρέμ Αλ Αμπέντ (8/1) αν και επέστρεψε στις προπονήσεις.

ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ (Ιράν, Νο. 7): Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος για την Περσέπολις, στο ίδιο γήπεδο κέρδισε με 3-1 την επίσης Σαουδαραβική Αλ Αχλί και έσβησε το 2-2 του Ιράν παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση.

Χωρίς υποχρεώσεις από τις 21/9 στην εγχώρια λίγκα, το παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής αναβλήθηκε, τελευταίο της το 2-2 στη Σεπαχάν, δεν κέρδισε κανένα από τα δύο ματς μετά το θρίαμβο των Εμιράτων.

Το εγκώμιο των αντιπάλων έπλεξε σε δηλώσεις του ο τεχνικός Μπράνκο Ιβάνκοβιτς χαρακτηρίζοντας την Αλ Χιλάλ «την καλύτερη ομάδα της ηπείρου». Δε φοβάται πάντως, «στον προηγούμενο γύρο δείξαμε για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, η φόρμα μας είναι εξαιρετική, ήρθαμε εδώ για να κλείσουμε μια θέση στον τελικό».

Τρομερό πλήγμα η τιμωρία για τέσσερις μήνες του σούπερ σκόρερ Ταρεμί (10/7) απο τη ΦΙΦΑ για παραβίαση των όρων του συμβολαίου του με τη Ρίζεσπορ τον Ιούνιο του 2016. Η ίδια η Περσέπολις τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών στα δύο επόμενα παράθυρα ενώ κινδυνεύει με πρόστιμο €789.500!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Πιο «γνώστης» του γηπέδου η Περσέπολις αλλά με πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα και χωρίς τον μπόμπερ Ταρεμί. Η Αλ Χιλάλ είναι πιο έμπειρη και με σταθερή παρουσία στις τελικές φάσεις του θεσμού, προβάδισμα στον άσο του 2,22 Stoiximan.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags