Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένα βήμα από τον γκρεμό ο Παναθηναϊκός!
| 2017-09-30 10:39:00

Ένα βήμα από τον γκρεμό ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Ένα βήμα από τον γκρεμό ο Παναθηναϊκός!

Στο χείλος του γκρεμού έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λάρισα, που θα έχει τον Ηλία Φυντάνη ως υπηρεσιακό στον πάγκο, Πλατανιάς και Παναιτωλικός ανοίγουν την αυλαία της έκτης αγωνιστικής.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

*** Πάντα στο 2,10 ο άσος, έπεσε λίγο το διπλό από το 3,90 στο 3,75.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μετά το εντός έδρας 1-0 του κυπέλλου επί του Απόλλωνα, πανηγύρισε και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά τον κέρδισε εκτός έδρας με 1-0. Ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, που είχε και άλλες ευκαιρίες, αντίθετα στο δεύτερο χαλάρωσε πολύ -ιδίως μετά την αποβολή αντιπάλου στο 67΄- κινδύνευσε σε δύο δοκάρια.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας απειλήσει, εάν μας είχε ισοφαρίσει, ίσως και να χάναμε» τα ανάμικτα συναισθήματα του Γιώργου Παράσχου.

Χάνει όλη τη σεζόν ο βασικός κίπερ Ομπερχάουζερ (2/0), για αυτό το λόγο συμφώνησε με τον γκολκίπερ Μοσχονά. Ούτε τώρα οι στόπερ Ντικαμονά (3/0), Καρυπίδης (4/0), φρέσκο πρόβλημα και απών ο επίσης στόπερ Στάμου (1/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κοκκαλάς - Πλιάτσικα, Κρος, Πριντέτα, Βάντερσον - Στανισλιάβετις, Δημούτσος - Ενσικουλού, Ντεβέσα, Κοροβέσης - Μπούτνικ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Με πολύ πάθος κι ένταση στο παιχνίδι του έφτασε απόλυτα δίκαια στην πρώτη φετινή νίκη, κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον Παναθηναϊκό. Στηρίχθηκε μία ακόμα φορά στη σπουδαία μεσοεπιθετική ποιότητά του, κάλλιστα θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ στις κραυγαλέες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

«Παίζουμε πολύ καλά και ήταν άδικο που δεν είχε έρθει νωρίτερα η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Το παράπονό μου είναι πως η βαθμολογική συγκομιδή είναι μικρότερη από ό,τι αξίζουμε» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Μάκης Χάβος.

Πρώτη φορά προηγήθηκε στο σκορ και κέρδισε. Επιστρέφουν Αμφίβολος ο Λόπες (3/1) και ο φορ Μοράρ (2/1), ούτε τώρα ο Μύγας (1/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Κυριακίδης - Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα - Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ - Κλέσιο, Ντίας, Λόπες

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (G/G): Από τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα έρχονται οι δύο αντίπαλοι, θα εμφανιστούν πιο απελευθερωμένοι και θα συνδράμουν σε ένα ωραίο παιχνίδι. Εχουν ποιότητα και καλούς επιθετικούς, παράμετροι που ευνοούν την εμφάνιση του γεμάτου αμφίσκορου στο 2,40 Stoiximan.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

*** Ανοιξε στο 1,55 ο άσος, ανέβηκε στο 1,75, βούτηξε ξανά στο 1,55. Το διπλό ανέβηκε από το 5,80 στο 6,20.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ηταν αδύνατον οι δραματικές διοικητικές εξελίξεις να τον αφήσουν ανεπηρέαστο, αποτυπώθηκε περίτρανα στο Αγρίνιο, όπου ηττήθηκε με 2-0. Είχε διάθεση, αλλά ήταν εμφανές το ψυχολογικό έλλειμμα, αν δεν ήταν σε σπουδαίο βράδυ ο κίπερ Βλαχοδήμος, το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα. Οι παίκτες πάλεψαν, μόχθησαν αλλά το μυαλό δεν είναι μέσα στο γήπεδο, αλλά σε όλα όσα συμβαίνουν έξω από αυτό» σε απόγνωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Διάγει τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός, είναι διοικητικά ακέφαλος, κανείς δεν φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει, με τα υπέρογκα χρέη να επισείουν ακόμα και τις πιο καταστροφικές συνέπειες.

Ο κόσμος πάντως έχει συσπειρωθεί και θα γεμίσει τη Λεωφόρο, πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι παλαίμαχοι ώστε να μην πέσει στον γκρεμό η ομάδα.

Νέο πρόβλημα και απών ο Τσάβες (5/1), ο Λουτσιάνο (4/0), θα επιστρέψει τον Φλέβα. Ετοιμος ο Κουλιμπαλί (1/0). 

Ανέτοιμοι κρίθηκαν ο Καμπέσας (3/0) και ο Κουτρουμπής (4/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Βλαχοδήμος - Κουλιμπαλί, Μοντέστο, Κολοβέτσιος, Χουλτ - Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ - Αλτμαν, Μολίνς, Βιγιαφάνιες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Εριξε το μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική λειτουργία του, πάντως δέχθηκε φάσεις, μετά το 65΄πήρε μέτρα αλλά τελικά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε δίκαια εκτός έδρας με 1-0, 

Ηταν η πρώτη ήττα για τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα. «Ηταν δεδομένο πως θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα με πολλή ποιότητα, δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ σε φάση που παίζαμε με δέκα. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα» δεν τα έβαψε μαύρα ο Γιάννης Πετράκης.

Επιστρέφει μετά την πρεμιέρα ο σκόρερ Κόντε (13 γκολ πέρυσι), παραμένει εκτός ο Νικολιάς. Λείπει καιρό ο άτυχος γκολκίπερ Περιστερίδης.

Λογικά επανέρχεται ο Ναδάλες (4/1), έτοιμος και ο Λίλα (5/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-1-1): Βελλίδης - Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ - Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Ναδάλες - Χαλκιαδάκης - Γιάκος

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Χ2): Θλίψη προκαλεί ο Παναθηναϊκός τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών χώρων, αυτή την περίοδο δεν δείχνει ικανός να κερδίσει κανέναν αντίπαλο, πολλώ δε μάλλον τον πολύ σφιχτό και ομοιογενή ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι και αυτό το 1,60 του άσου, που μας σπρώχνει σαν ελατήριο προς την κόντρα. Το Χ στο 3,75, το διπλό στο 6,00 Stoiximan.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ

*** Επεσε κάτω από το 1,40 το διπλό, που πλέον εντοπίζεται στο 1,35. Ο άσος στο 9,10.

ΛΑΡΙΣΑ: Τρίτη εκτός έδρας αναμέτρηση, τρίτη τεσσάρα, αυτή τη φορά έχασε με 4-1 από τον Πανιώνιο. Απογοητευτική εμφάνιση, μόλις δέχθηκε το δεύτερο γκολ σαν να παράτησε το παιχνίδι και θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να ανεβεί ακόμα περισσότερο.

Ο Αλέξης Κούγιας -που παρεμπιπτόντως γνωστοποίησε πως πουλάει την ομάδα αντί 3 εκ. ευρώ- αποφάσισε να απολύσει τον Τζάκι Ματάισεν, ο Ολλανδός τεχνικός έκατσε μόλις 11 ημέρες στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας καθοδηγώντας την σε δύο ματς πρωταθλήματος κι ένα κυπέλλου. Υπηρεσιακός ο τεχνικός διευθυντής Ηλίας Φυντάνης και αφού προηγουμένως ναυάγησε η περίπτωση του Ακη Μάντζιου αν και είχε συμφωνήσει μία ημέρα πριν!

Εχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, παραμένει χωρίς νίκη (0-2-3), αν εξαιρεθεί το 0-0 με τον Ατρόμητο, στα υπόλοιπα ματς έμεινε πίσω στο σκορ. Εξέτισε ο Αγκάνοβιτς (2/0), πάντα εκτός ο Γκόλιας (4/0), δεν τα κατάφερε ο Λαγός (3/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μπόζοβιτς - Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας - Φατιόν, Κούσας - Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάμπιτς - Ναζλίδης

ΠΑΟΚ: Μέχρι το 65΄ ήταν καλός, έχοντας επιβάλει το ρυθμό του, έφτιαξε κι έχασε ορισμένες κραυγαλέες ευκαιρίες, πέτυχε να σκοράρει, από εκείνο το σημείο προχώρησε στη διαχείριση του προβαδίσματός του και αγχώθηκε, χωρίς να απειληθεί, δίκαιο το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

«Οταν δεν πετυχαίνεις δύο και τρία γκολ τις φάσεις που δημιουργείς, είναι φυσιολογικό κάπου στο μυαλό σου να μπαίνει μήπως τελικά τιμωρηθείς» τα λόγια του Ρατζβάν Λουτσέσκου. Εχει δεχθεί μόνον ένα γκολ και αυτό με πέναλτι.

Λείπουν καιρό ο κίπερ Γλύκος και ο Μυστακίδης, ούτε τώρα ο Λεβέκ (1/0), παραμένει απών ο Κάμπος (4/0), φρέσκο πρόβλημα κι εκτός ο Λημνιός (2/0). Ετοιμος ο Κρέσπο (4/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ρέι - Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς - Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Τσίμιροτ - Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Βιεϊρίνια

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (No bet): Σε ...παράλογη κατάσταση -μία ακόμα φορά- η Λάρισα, που σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις θα παραταχθεί με υπηρεσιακό, αλλά πάντα εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Δεν πείθει μακριά από την Τούμπα ο ΠΑΟΚ, δεν μας ...πείθει κι εμάς το 1,40 του διπλού, το αφήνουμε.

matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags