Facebook Pixel Sportdog.gr | Αήττητη και συνεχίζει η Ουνιόν!
| 2017-10-04 09:44:00

Αήττητη και συνεχίζει η Ουνιόν!

Sportdog Team
Αήττητη και συνεχίζει η Ουνιόν!

Μάχες με φόντο τα προημιτελικά του κυπέλλου Αργεντινής περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα, με την Ουνιόν να αντιμετωπίζει τη Ντεπορτίβο Μορόν και την Ατλέτικο Τουκουμάν τη Σαρμιέντο.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΡΟΝ

Νοκ άουτ ματς για τους «16» του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Χουάν Ντομίνγο Περόν» και σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγονται απευθείας πέναλτι. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Λανούς, ενώ γενικότερα φέτος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρσι η ομάδα του Λεονάρντο Μαντελόν έφτασε έως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα κυπελλούχο, Ρίβερ Πλέιτ. Προέρχεται από το εύκολο 2-0 επί της Ολίμπο, για το πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη, ενώ έχει βγάλει με under τα 4 από τα 5 παιχνίδια της. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Ακίνο.

Στην δεύτερη κατηγορια αγωνίζεται η Ντεπορτίβο Μορόν, που όμως έκανε το μπαμ στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου αποκλείωντας τη Σαν Λορέντσο. Ανέβηκε πέρσι από την 3η κατηγορία, ενώ γενικότερα έχει κάνει πολλά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια.Βέβαια στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Οτά (είναι τιμωρημένος), δεν τα πάει καλά. Προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με την Εστουδιάντες Σαν Λουίς για την 3η αγωνιστική. Δεν έχει σημειώσει νίκη στα 3 παιχνίδια της έχοντας δύο ισοπαλίες χωρίς σκορ. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ-ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Νοκ άουτ ματς για τους «16» του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Πάδρε Μαρτεαρένα» της πόλης Σάντα και σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγονται απευθείας πέναλτι. Η Ατλέτικο Τουκουμάν πέταξε έξω την Ιντεπεντιέντε στον προηγούμενο γύρο και έδειξε το πάθος της για το κύπελλο.Βέβαια η ομάδα του Ζιελίνσκι δεν είναι στα καλύτερα της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Μπελγκράνο. Μπορεί να νίκησε στην πρεμιέρα της, αλλά στα 4 ματς που ακολούθησαν έχει 2 ισοπαλίες, έχοντας σημειώσει μόλις δύο γκολ. Τραυματίας παραμένει ο βασικός στράικερ Λουίς Μιγκέλ Ροδρίγκες.

Η Σαρμιέντο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Οι δύο φετινές προκρίσεις της στο κύπελλο ήταν απέναντι στην Μπράουν Αντρογκέ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας αλλά και την Σακατσίσπας, που αγωνίζεται στην 3η. Τώρα μπροστά της έχει μια ομάδα από τα μεγάλα σαλόνια και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Η ομάδα του Φερνάντο Κιρός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Βίλα Ντάλμινε. Ηταν το δεύτερο παιχνίδι της έχοντας βγάλει με ισοπαλία (0-0) το πρώτο που ήταν εντός με τη Κίλμες. Δεν έχει σκοράρει ακόμα και είναι ένα θέμα. Στις τάξεις της και ο έμπειρος επιθετικός Μπογκοσιάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Under

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags