Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 3,60 ο άσος της Συρίας!
| 2017-10-05 09:40:00

Στο 3,60 ο άσος της Συρίας!

Sportdog Team
Στο 3,60 ο άσος της Συρίας!

Μακριά από τα πάτρια χώματα λόγω του πολυετή εμφυλίου που σπαράζει τη χώρα, η μαρτυρική Συρία που έχει αφήσει με ανοιχτά τα στόματα την ποδοσφαιρική υφήλιο «υποδέχεται» την Αυστραλία στο πρώτο ματς των πλέι οφ και αν μη τι άλλο συνεχίζει να ονειρεύεται.

ΣΥΡΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

***Ανοδικά ο άσος που από το 3,60 έφτασε το 4,75, το διπλό στο 1,80.

***«Χανγκ Τζεμπάτ» (40.000 θ.), Μαλαισία. Δεν είναι η φυσική έδρα της Συρίας που λόγω του εμφυλίου δίνει εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια της.

*** Βροχερός ο καιρός στη Μαλαισία. Το γρασίδι του γηπέδου είναι χαμηλού κόστους και γίνεται πιο πυκνό και θαμνώδες με την επαφή με το νερό ενώ τα γκελ της μπάλας είναι πολύ ισχυρότερα. Ιδίου τύπου είναι το γήπεδο της Ταϋλάνδης στο οποία η Αυστραλία έφερε 2-2 τον περασμένο Νοέμβρη.

ΣΥΡΙΑ : Το γκολ της στο 93’ όπου ισοφάρισε με 2-2 το Ιράν στην Τεχεράνη τείνει να είναι το πιο σημαντικό στην ιστορία της, μέχρι το επόμενο. Απίστευτοι πανηγυρισμοί και τρομερά συναισθήματα με την επίτευξή του.

Σύμμαχός της στην υπεροπροσπάθεια η Νότια Κορέα που έκανε το καθήκον της παίρνοντας 0-0 στο Ουζμπεκιστάν αν και αδιάφορη, δίνοντας στα παιδιά του πολέμου άλλη μία ευκαιρία πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την Πέμπτη στη Μαλαισία με τους τελευταίους παίκτες να ενσωματώνονται τη Δευτέρα λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους.

«Και μόνο το γεγονός πως είμαστε στα πλέι οφ είναι από μόνο του ένα θαύμα. Κανείς δεν το περίμενε, αυτό δείχνει τη θέληση που έχουμε για να κάνουμε το απίθανο πραγματικότητα. Θέλουμε όσο τίποτα την πρόκριση στο Μουντιάλ, είναι το όνειρο κάθε Σύριου, παίκτη, προπονητή ή και απλού οπαδού» τόνισε ο τεχνικός Αϊμάν Αλ Χακίμ.

Μοναδικό μα πολύ σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα αφού ο αρχηγός της ομάδας και στόπερ της κινέζικης Χενάν, Αχμέντ Σαλέχ, είναι τραυματίας.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Εκανε το καθήκον της απέναντι στην Ταϋλάνδη, κέρδισε με 2-1 και περίμενε ήττα η ισοπαλία της Σαουδικής Αραβίας από την Ιαπωνία για να περάσει αυτόματα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Τα καλά νέα δεν ήρθαν ποτέ, οι Αραβες κέρδισαν με 1-0 και τους έστειλαν στα μπαράζ κόντρα στην ομάδα έκπληξη των προκριματικών.

«Τα κάναμε όλα, άσχημα τερέν, κακές καιρικές συνθήκες, πολυπληθή γήπεδα, άδεια γήπεδα, εχθρικές έδρες, ουδέτερα. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μας εκπλήξει, ούτε η Συρία την οποία έχουμε διαβάσει καλά και είμαστε πανέτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε» δηλώνει ο αισιόδοξος Ποστέκογλου.

Με το γνωστό 3-2-4-1 που έχει εντρυφήσει εδώ και ένα περίπου χρόνο θα παρατάξει την ομάδα ο ομογενής τεχνικός διαλύοντας τις υποψίες για... παρκάρισμα λεωφορείου. «Εχω δει μεγάλη βελτίωση στο συγκεκριμένο σύστημα, είναι επιθετικό αλλά μας ταιριάζει σαν ομάδα αλλά και σαν φιλοσοφία» σημείωσε.

Εκτός αποστολής ο κάπτεν/χαφ Γιέντινακ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1Χ): Δυσκολοκατάβλητη στην «έδρα» της η Συρία, δεν έχασε από κανέναν στη φάση των ομίλων έχοντας απέναντί της εξαιρετικές ομάδες όπως η Κορέα και το Ιράν. Η Αυστραλία πάλι έχει πάνω από ένα χρόνο να κάνει διπλό, αυτό στα Εμιράτα, δύσκολα θα μπορέσει να υπερκεράσει το πάθος και την αυταπάρνηση των αντιπάλων της. Λογικά τα πιο τεχνικά «καγκουρώ» θα αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα από το περίεργο χορτάρι, πάμε με την κόντρα τους και το 1Χ του 4,45/3,45 Stoiximan.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags