Facebook Pixel Sportdog.gr | Καλή απόδοση το «διπλό» στο ΣΕΦ
| 2017-10-08 10:23:00

Καλή απόδοση το «διπλό» στο ΣΕΦ

Sportdog Team
Καλή απόδοση το «διπλό» στο ΣΕΦ

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα γίνει στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ, o Σπανούλης μάλλον δεν θα παίξει κι αυτά είναι καλά για τους φιλοξενούμενους.

Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stοiximan.gr Basket League  αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο έτσι ακριβώς όπως τελείωσε η προηγούμενη. Με ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Οι δύο “αιώνιοι” αντίπαλοι, που κατά πώς φαίνεται, θα διεκδικήσουν και τον φετινό τίτλο, ρίχνονται κατ’ ευθείαν στα βαθιά, έχοντας τη υποχρέωση να παίξουν τόσο νωρίς ένα παιχνίδι, που θα παίξει κρίσιμο ρόλο στη μάχη για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και την απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας σε όλες τις σειρές των πλέι οφ.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη, διότι καμιά τους δεν δούλεψε πλήρης στο διάστημα της προετοιμασίας τους. Και οι δύο είχαν πολλούς διεθνείς στο Ευρωμπάσκετ, οι οποίοι επέστρεψαν αργά, ήταν καταπονημένοι και έπρεπε να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα. Και οι δύο έχουν απουσίες. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον τραυματία πλέι μέικερ Ρόμπερτς,  πιθανότατα ούτε και τον Σπανούλη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και μάλλον δεν θα παίξει. Από τραυματισμό προέρχεται ο Ρίβερς στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει επίσης τον Λεκαβίτσιους, ενώ ο Αντετοκούνμπο έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις μετά το θάνατο του πατέρα του.

Το ντέρμπι της Κυριακής έχει επίσης την ιδιαιτερότητα ότι θα γίνει με κλειστές τις πόρτες για τον κόσμο, καθώς ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος με πέντε αγωνιστικές για περσινές συμπεριφορές των οπαδών του. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο αγώνας είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα, χωρίς κάποια ομάδα να έχει ιδιαίτερο προβάδισμα. Κι επειδή το διπλό πληρώνει αυτή τη στιγμή πολύ καλύτερα, θα ποντάρουμε σε αυτό.

Το διπλό του Παναθηναϊκού στο 2,22 Stoiximan.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags