Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάχη στο Νησί με στόχο το μπαράζ
| 2017-10-09 09:53:00

Μάχη στο Νησί με στόχο το μπαράζ

Sportdog Team
Μάχη στο Νησί με στόχο το μπαράζ

Ο απόλυτος τελικός στο Κάρντιφ μεταξύ Ουαλίας και Ιρλανδίας, όποια νικήσει είναι τουλάχιστον 2η και μπαίνει στα μπαράζ. Ελκυστικός ο άσος στο 2,30.

* Στο 2,30-2,40 ο άσος, στο 3,20-3,30 το διπλό. Είχε ανοίξει με τον άσο λίγο πιο κάτω (2,10) και το διπλό λίγο πιο πάνω (3,50).

* Κάρντιφ Σίτι Στέντιουμ, sold out. 

* Τελικός για τη 2η θέση στον όμιλο. Η Ιρλανδία θέλει μόνο νίκη και είναι στα μπαράζ, η Ουαλία κρατά τη δεύτερη θέση και με Χ. Το Χ πάντως δεν εξασφαλίζει στην Ουαλία ότι θα είναι μία από τις καλύτερες δεύτερες (θέλει Χ και στο Κροατία – Ουκρανία, και με τα ίδια ή λιγότερα γκολ με το δικό της παιχνίδι), αντίθετα με τη νίκη, που τη στέλνει σίγουρα στα μπαράζ. Ολα αυτά βέβαια παίρνοντας ως δεδομένο ότι η Σερβία, που παίζει εντός έδρας με την αδιάφορη Γεωργία, δεν θα αυτοκτονήσει. Γιατί, αν οι Σέρβοι γκελάρουν, προφανώς η νικήτρια του Κάρντιφ παίζει και για την πρώτη θέση. 

* Ακόμη και να μην είχε τόσο μεγάλη βαθμολογική κρισιμότητα, ένα Ουαλία – Ιρλανδία είναι πάντα παραδοσιακό ντέρμπι. Το ματς στο Δουβλίνο το Μάρτιο (0-0) είχε πολλή ένταση και σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Ιρλανδού Σίμους Κόλεμαν της Εβερτον, που έσπασε  το πόδι του ύστερα από τάκλιν του Ουαλού Νιλ Τέιλορ της Αστον Βίλα. 

ΟΥΑΛΙΑ (Νο. 13): Με γκολ του μεσοεπιθετικού της Ντέρμπι Τομ Λόρενς στο 49’, και με αρκετά καλή, ώριμη και σίγουρη εμφάνιση, πέρασε δίκαια με 1-0 από τη Γεωργία την Παρασκευή, έκανε το τρία στα τρία στις τελευταίες αγωνιστικές και είναι έτοιμη για τον τελικό με τους Ιρλανδούς. 

«Ισως ο πόντος να μας φτάνει, αλλά θα ήταν πολύ επικίνδυνο να παίξουμε για το Χ. Είμαστε πολύ καλή ομάδα για να κάνουμε κάτι  τέτοιο, θα παίξουμε για το γκολ και για τη νίκη» δηλώνει ο Κόλεμαν. 

Το θετικό για τους Ουαλούς είναι ότι από το ματς στη Γεωργία κανείς από τους παίκτες που ήταν στο όριο των καρτών δεν κιτρινίστηκε, οπότε δεν υπάρχουν προβλήματα. 

Εκτός φυσικά είναι ο σούπερ σταρ Γκάρεθ Μπέιλ, που δεν έπαιξε ούτε στη Γεωργία. 
 
ΠΙΘΑΝΗ 11άδα (4-3-2-1): Χένεσι - Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις - Λέντλι, Αλεν, Κινγκ - Λόρενς, Ράμσι – Βόουκς. 
 
ΙΡΛΑΝΔΙΑ 
Δύο γκολ του Μέρφι στο πρώτο 20λεπτο ήταν αρκετά για να κερδίσει η Ιρλανδία με 2-0 εντός έδρας την Μολδαβία, σε ένα παιχνίδι που είχε τον πλήρη έλεγχο. Βέβαια αφότου έχασε κάποιες ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσε, ενώ χρειάστηκε να επέμβει και ο τερματοφύλακάς της να κρατήσει το μηδέν σε μία δύο περιπτώσεις. Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο της under, με τα τέσσερα εξ αυτών να λήγουν και N/G. 

«Το 2016 έπρεπε να κερδίσουμε την Ιταλία στο Λιλ για να περάσουμε στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και το πετύχαμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα και αν μου έλεγαν στην αρχή της σεζόν πως με νίκη θα το πετυχαίναμε, θα το δεχόμουν ευχαρίστως» είπε ο Μάρτιν Ο’ Νιλ, που μετά την γκέλα της Σκωτίας χθες, αν κερδίσει η ομάδα του εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα μπαράζ! 

Επιστρέφουν από τιμωρία οι μέσοι Μπρέιντι, ΜακΛιν, εκτός οι τραυματίες Κάνιγχαμ (αμυντικός), Γουότερς (μέσος) και ο γκολκίπερ Γουέστγουντ. Ισως παίξει ο μέσος ΜακΚάρθι που δεν έχει αγωνιστεί από την έναρξη της σεζόν. 

Πιθανή 11ΑΔΑ (4-3-3): Ράντολφ – Κρίστι, Ντάφι, Κλαρκ, Γουόρντ – Μέιλερ, Χέντρικ, Χούλαχαν (ή ΜακΓκίντι) – Μέρφι, Λονγκ, ΜακΛιν 

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags