Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανεβαίνει η Γρανάδα
| 2017-10-11 09:52:00

Ανεβαίνει η Γρανάδα

Sportdog Team
Ανεβαίνει η Γρανάδα

Προτάσεις για καλό ταμείο.

ΤΑΡΑΓΟΝΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Μία ακόμη ήττα για την Ταραγόνα, ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην Τενερίφη. Πάνω που είχε δείξει σημάδια αντίδρασης με 4 βαθμούς σε 2 ματς, η καταλανική ομάδα επέστρεψε στη μετριότητα και παραμένει στις τελευταίες θέσεις με μόλις 1 νίκη μετά από 8 αγωνιστικές. Η Ταραγόνα οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της (έχει 1-0-2 εντός) για να ανέβει βαθμολογικά, αλλά τώρα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Γρανάδα. Εκτός ξανά λόγω εθνικών Ντιμιτριέφσκι (τερμ.) και Κακαμπάτζε (μπακ).

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γρανάδα, κέρδισε και την Λούγκο και με τρεις σερί νίκες δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της στην κατηγορία και ικανή να διεκδικήσει το στόχο της άμεσης επανόδου στην Πριμέρα. Ο κόουτς Χοσέ Λουίς Όλτρα βρήκε τελικά τη συνταγή της επιτυχίας και πλέον η μουρμούρα του κόσμου ανήκει στο παρελθόν. Με όπλο το μομέντουμ της η Γρανάδα πάει στην Ταραγόνα με στόχο το δεύτερο φετινό «διπλό» (έχει 1-2-1 εκτός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β’


Αν και στην έδρα της είναι αλάνθαστη (έχει 4 νίκες σε 4 ματς), μακριά από αυτήν αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα η Νουμάνθια. Την περασμένη αγωνιστική μάλιστα δέχτηκε βαριά ήτα στη Σαραγόσα. Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα της Σορία που πάντως είναι στο βαθμό από την κορυφή, χάρη στη δυναμική της έδρα της. Εκεί όπου τώρα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα Β’ για το 5 στα 5. Πλήγμα ο τραυματισμός του μέσου Ινίγκο Πέρεθ. Αμφίβολος ο γκολκίπερ Φερνάντεθ.

Ένα ακόμη ματς στην έδρα της άφησε ανεκμετάλλευτο η Μπαρτσελόνα Β’, η οποία έμεινε στην ισοπαλία με την Οβιέδο την περασμένη αγωνιστική. Τρία σερί ματς χωρίς νίκη για τους Καταλανούς, οι οποίοι ψάχνουν αντίδραση στη Σορία. Αήττητη εκτός έδρας η Μπαρτσελόνα Β’, έχει μία νίκη και 2 ισοπαλίες. Αυτό το σερί θέλει να διευρύνει και κόντρα στη Νουμάνθια. Παίζει ο Αλενιά που αποδεσμεύτηκε από την εθνική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΟΒΙΕΔΟ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ


Παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της η Οβιέδο, η οποία έφυγε με ένα βαθμό από τη Βαρκελώνη από το ματς με την Μπαρτσελόνα Β’. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς, μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία, η Οβιέδο χρειάζεται να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ντέρμπι με την Τενερίφη. 2-1-1 οι επιδόσεις της στο «Κάρλος Ταρτιέρε», στο οποίο θα στηριχτεί και τώρα. Μαρέγκα (χαφ) και Γιοχάνεσον (αμυν.) παραμένουν εκτός.

Η έδρα είναι αυτή που κρατά την Τενερίφη ψηλά στη βαθμολογία, εκεί κέρδισε και την περασμένη αγωνιστική την Ταραγόνα χάρη στη δεινότητα του Μάλμπασιτς. Μακριά από το γήπεδό της χάνει τη δύναμή της: έχει 1 νίκη και 3 ήττες. Θα ανατρέψει την κατάσταση στο Οβιέδο; Πλήγμα με τον μπακ Καμίγ που τραυματίστηκε σε προπόνηση και θα μείνει ενάμιση μήνα εκτός. Εκτός παραμένει και ο φορ Λόνγκο για 2-3 εβδομάδες ακόμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΛΟΡΚΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ


Μία ακόμη ήττα για τη Λόρκα μακριά από το γήπεδό της, αυτή τη φορά από την Αλμπαθέτε. Έχει 4 ήττες σε ισάριθμες εξόδους, δείχνοντας τρομερή αδυναμία εκτός. Για να πετύχει το στόχο της σωτηρίας, μπορεί να τα καταφέρει αν είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί και βαθμούς εκτός. Πάντως στο «Καράσκο» είναι αήττητη με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Δύσκολη αποστολή τώρα κόντρα στη Σαραγόσα.

Επιτέλους νίκη για τη Σαραγόσα. Μετά από 4 άκαρπες αγωνιστικές κέρδισε τη Νουμάνθια και εξήλθε της επικίνδυνης ζώνης. Ελπίζει η ομάδα της Αραγονίας αυτή η «τριάρα» απέναντι στην πρωτοπόρο να την αφυπνίσει και να ψάξει ένα καλό σερί τώρα. Το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Λόρκα είναι από αυτά που πρέπει να κερδίσει, αν θέλει να ξεκολλήσει βαθμολογικά και να έχει υψηλές βλέψεις (έχει 1-1-2 εκτός έδρας).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΣΕΒΙΛΛΗ Β’-ΚΑΝΤΙΘ


Η Σεβίλλη Β’ παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη. Προέρχεται από «τριάρα» από την Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μολινόν», με τον γκολκίπερ Κάρο να αποκρούει και δύο πέναλτι, και δείχνει αδυναμία αντίδρασης. Τρίτη σερί ήττα για τους Ανδαλουσιανούς, το βασικό πρόβλημα των οποίων είναι η επίθεση: η Σεβίλλη Β’ δεν έχει βάλει γκολ στα πέντε τελευταία ματς! Άρα το πρώτο ζητούμενο στο δύσκολο ματς με την Κάντιθ είναι να σκοράρει για να ψάξει το τρίποντο.

Σε ελεύθερη πτώση η Κάντιθ, έχασε και από την Οσασούνα στην έδρα της και έχει υποχωρήσει πλέον. Μόνο ένα βαθμό έχουν πάρει οι Ανδαλουσιανοί στα 4 τελευταία ματς, στα οποία δεν έχουν σκοράρει καν! Η δυστοκία είναι το βασικό πρόβλημα, αλλά στα τελευταία ματς παρουσιάζουν και αμυντικά προβλήματα. Είναι τέτοιο το πρόβλημα στο γκολ που η Κάντιθ έχασε και δύο πέναλτι με Αΐτορ και Μπαράλ: ο Μπαράλ το εκτέλεσε μάλιστα δύο φορές και το έχασε και τις δύο!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Under

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags