Facebook Pixel Sportdog.gr | Tι να παίξετε σήμερα το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός
| 2017-10-13 10:29:00

Tι να παίξετε σήμερα το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Tι να παίξετε σήμερα το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα για Παναθηναϊκό, με πολύ δύσκολο ματς...

Μπαρτσελόνα: Πέρυσι η χρονιά ήταν κακή για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα δεν πήρε κάποιον τίτλο στην Ισπανία και στην Ευρωλίγκα έμεινε εκτός οχτάδας. Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές αλλαγές. Ήρθε ο Σίτο Αλόνσο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και αποκτήθηκαν αρκετοί παίχτες για να μεγαλώσει το ροτέισον. Κάποιοι εξ αυτών, παιχταράδες (Ερτέλ, Χάνγκα). Ήδη από τα πρώτα ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα τρομάζει. Μπορεί αμυντικά να βγάζει αδυναμίες και οι καλές επιθέσεις να της βάζουν καλάθια, αλλά στην επίθεση της δεν πιάνεται. Στο πιο πρόσφατο κόντρα στην Μπούργκος, σκόραρε 111π. (111-81). 21π. είχε ο Ρίμπας, 16π. και 6ριμπ. είχε ο Οριόλα, με τον Ερτέλ να σταματάει στους 8π., αλλά είχε και 10ασ. Αισιόδοξος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Παού Ρίμπας, που μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του μπορεί να τους κερδίσει όλους φέτος. Δεν έλειψε να σταθεί και στην περσινή χρονιά, λέγοντας πως η ομάδα δεν μπόρεσε από την αρχή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου φορμάτ, για αυτό δεν τα πήγε καλά.

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι o σύλλογος πραγματοποίησε κάθε επιθυμία του κόουτς Πασκουάλ κι ο Ισπανός τεχνικός μπαίνει φέτος στην "περιπέτεια" της Ευρωλίγκας με μια 100% δική του ομάδα. Η αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα έγινε με το δεξί, αφού ο νταμπλούχος Ελλάδος επικράτησε με 68-71 του ΟΣΦΠ μέσα στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη του πλεονεκτήματος έδρας, στα πλέι-οφ. Κορυφαίοι των "πράσινων" οι Καλάθης και Ρίβερς, με τον πρώτο να αγγίζει τα όρια του τριπλ-νταμπλ (14π., 7ασ., 8ριμπ.) και τον δεύτερο να σημειώνει 13π. με μερικά μεγάλα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο. Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό τιμ, καθώς ο Λεκαβίτσιους προπονήθηκε κανονικά την προηγούμενη εβδομάδα και μπήκε στην αποστολή. Δεν είναι απίθανο να δώσει ανάσες στον Καλάθη, παίρνοντας κάποια λεπτά συμμετοχής. Πρακτικά πλήρης η ομάδα. Όρκο νίκης έδωσαν προπονητής και παίχτες, όπως αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις τους, με τον Σίνγκλετον να δηλώνει χαρακτηριστικά, "Θα γίνει σκληρή μάχη. Πάμε για τη νίκη".

Μπαρτσελόνα

*6 σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στον ΠΑΟ
*Με διαφορές +5.5π. στις 5 από αυτές τις 6 νίκες της
*90.6π. ΜΟ στα 3 πρώτα επίσημα ματς της φέτος

Παναθηναϊκός

*77.5π. ΜΟ σκοράρει στα 2 πρώτα επίσημα ματς
*3Ν-11Η το ρεκόρ του, την τελευταία 10ετία στο Παλάου Μπλαουγκράνα
*61.5π. ΜΟ σκόραρε στις 6 τελευταίες επισκέψεις του στη Βαρκελώνη

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει με σπασμένα φρένα και την πετυχαίνει σε πολύ μεγάλη φόρμα. Δύσκολα να καταφέρει κάτι η ομάδα του Πασκουάλ, με τον άσο να είναι φαβορί. Με την επιθετική ορμή που έχει η Μπάρτσα, εύκολα μπορεί να ανοίξει το σκορ, οπότε καλή περίπτωση και το over 148.5.

Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags