Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνο εγώ βλέπω σαν δώρο το διπλό της Γιουνάιτεντ μέσα στο Λίβερπουλ;
| 2017-10-14 10:00:00

Μόνο εγώ βλέπω σαν δώρο το διπλό της Γιουνάιτεντ μέσα στο Λίβερπουλ;

του Νίκου Ράπτη
Μόνο εγώ βλέπω σαν δώρο το διπλό της Γιουνάιτεντ μέσα στο Λίβερπουλ;

Το μότο μας εδώ στο sportdog θα 'ναι «Ή όλοι στον κουβά ή κανένας».

Μου 'παν «ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, Προβοκατοραίε θα γράψεις για στοίχημα στο sportdog». Τους είπα «πάω και μόνος μου στον κουβά, αφήστε με ήσυχο ρε σκύλοι». Μου 'παν «μόνο μια τριαδούλα ρε αδελφέ». Τους είπα «μα καλά, για μια τριαδούλα θα τα χαλάσουμε τώρα;  Ή όλοι στον κουβά ή κανένας!». 

Κι έτσι από σήμερα και στο εξής θα σου δίνω μια τριαδούλα (σχεδόν κάθε βδομάδα) κι αν θες να την ακολουθήσεις, ακολούθησέ την. Και το μότο μας εδώ στο sportdog θα 'ναι «'Η όλοι στον κουβά ή κανένας». Οκέι;

1316 Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2) 2,70

Το 2,70 του διπλού στον ΟΠΑΠ το λες και δώρο διάολε, αν αναλογιστείς τα τρομερά παιχνίδια που έχει κάνει φέτος στην Πρέμιερ το σύνολο του ΖΟΖΕ. Θα μου πεις «μα καλά, ο Κλοπ θα κάτσει έτσι απλά να χάσει με σταυρωμένα τα χέρια;». Μα φυσικά και όχι αναγνώστη του sportdog, αλλά θες κάτι η κούραση του Σαλάχ (o οποίος «κουβάλησε» την Αίγυπτο στα προκριματικά), θες κάτι ο τραυματισμός του Μανέ (1,5 μήνα εκτός) και θες και λίγο τα αργά στόπερ της Λίβερπουλ (δεν στρίβει ούτε με αίτηση στο Δήμο Μέρσεϊσαϊντ ο Λόβρεν, λέμε), ο Λουκάκου όλο και κάπου θα βρει να «τρυπώσει» (7 γκολ σε 7 αγώνες δεν τα λες και λίγα). Ποντάρουμε, λοιπόν, στη φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ και στον ρυθμό που δεν έχει βρει ακόμα η ομάδα της Λίβερπουλ.

(Αν γουστάρεις τώρα ρίσκο, παίξτο και διπλό από ημίχρονο, ποτέ δεν ξέρεις!)

1448 Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (X2) 1,78

Θέλω τόσο ρε συ να σου πω στα ίσια ότι πιστεύω στο διπλό (4.30). Τόσο πολύ. Ωστόσο, το «Χ» με κρατάει λίγο πίσω. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΩΡΕ! Πάμε στη πιο safe διπλή ευκαιρία του 1,78. Καλά είναι και αυτά. Προσωπικά, με εντυπωσιάζουν και οι δύο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια. Η Τρίπολη έρχεται από νίκη επί της ΑΕΚ και ο Ατρόμητος επί του Ολυμπιακού, επομένως αυτό είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες παίζουν συγκεντρωμένα φέτος και δείχνουν πολύ έμφαση στις άμυνές τους και στο να παίρνουν αποτελέσματα. Δεν βλέπω να ανοίγονται ιδιαίτερα (μία που το γραψα και μία που μπήκαν δέκα γκολ ξέρω 'γω), γι' αυτό και ας ρισκάρουμε με Αστέρα. Ή με το «Χ». Μμμ δεν ξέρω, έλα διπλή ευκαιρία. Όταν πας για τα πολλά, χάνεις και τα λίγα.


1499 Ρόμα - Νάπολι (Χ) 3,40

Έχουμε και λέμε. Μου αρέσει το «Χ» στο 3,40. Μπορεί η Νάπολι να 'χει μπει δυνατά για το πρωτάθλημα και να φαντάζει άχαστη, αλλά αν υπάρχει ένα γήπεδο που μπορεί να κάνει την πρώτη της γκέλα, τότε αυτό είναι σίγουρα το Ολίμπικο. Βλέπεις, η Ρόμα έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μίλαν (2-0) και γενικά πατάει καλά στα πόδια της φέτος, γι' αυτό και δεν θα φοβηθεί να παίξει στη δύναμη τους Ναπολιτάνους. Δύσκολο παιχνίδι η αλήθεια είναι για ποντάρισμα, αλλά μεταξύ μας τώρα το χέρι σου δεν πάει κι εσένα στο «Χ»;


Υ.Γ: Αν τώρα πάμε παρείτσα κουβά, ξέρεις, δεν με διάβασες ποτέ και δεν τα είπαμε ποτέ, έτσι;

Υ.Γ2: Καλό ταμείο αδέλφια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags